Zpracovaná zrna absorbují vlhkost v celé výrobní lince. Snížení tohoto obsahu vody je zásadní pro kvalitu a trvanlivost, ale dosáhnout toho u choulostivých materiálů, jako jsou ovesné vločky, může být náročné.
Používejte šetrné systémy pro regulaci obsahu vlhkosti ovsa
Společnost Schule vyvinula sušičku/chladič s fluidním ložem pro křehká zpracovávaná zrna. Zařízení vyrobené z potravinářské nerezové oceli ochlazuje napařené vločky a odstraňuje přebytečnou vlhkost. Šetrné techniky zachovávají integritu zrn, a zajišťují tak kvalitní konečný produkt.
Systém je určen pro potravinářský průmysl a je vhodný i pro další aplikace, včetně zpracování obilovin a luštěnin.
Výhody:
Schule je výrobce kompletních technologických linek na zpracování rýže, ovsa, luštěnin a olejnatých semen.