Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Plýtváte kvůli svému současnému potahovacímu stroji penězi? Potřebovali byste snížit provozní náklady a zvýšit flexibilitu obalování, aniž by se přitom snížila kvalita? Nejnovější kombinace temperovacího a potahovacího stroje využívá pokročilý systém chlazení bez vody, a umožňuje tak dosáhnout daleko nižších provozních nákladů, jednodušší instalace a snadnějšího používání, přičemž se zvyšuje o kvalita.

Finančně úsporný temperovací a potahovací stroj pro jakoukoli výrobní linku – vše v jednom

Zařízení Aasted Nielsen Tempa je k dispozici ve dvou verzích nabízejících ten nejlepší výběr pro vaše podmínky.

Stroj Tempa 420 má kapacitu 200 kg za hodinu a má kombinovanou temperovací a potahovací jednotku. Je namontován na podvozku na kolečkách, což zajišťuje naprostou flexibilitu.

Tempa 200 je samostatně stojící temperovací jednotka, podobně jako typ 420. S kapacitou 200 kg/hod a základnou na kolečkách je ideální pro testování nebo navrhování produktů, případně jako temperovací stroj do výroby.

Stroj Aasted Nielsen Tempa je zkonstruován z hygienické nerezové oceli a díky svému kompletně mobilnímu provedení se jednoduše čistí a udržuje.

PŘÍNOS PRO VÁS

  • Potahovací a temperovací jednotka typu „vše v jednom“ zajišťuje maximální skladnost a flexibilitu v jakémkoli výrobním provozu
  • Dodává se jako samostatná temperovací jednotka, která je ideální pro laboratorní prostředí, pro výrobní provozy nebo pro zařazení do stávající výroby. Má tedy velkou přidanou hodnotu.
  • Chladicí systém bez vody umožňuje zařazení do jakékoli stávající linky nebo do nových výrobních linek s minimální světlou výškou.
  • Kvalitní konstrukce od firmy Nielsen se jednoduše obsluhuje, zajišťuje špičkovou kvalitu a konzistentní spolehlivost.

 

Společnost Aasted (http://www.aasted.eu) vyrábí čokoládové temperovací stroje, dávkovací stroje, máčecí stroje, chladicí tunely, tyčinkové a formovací linky.