Temperovací stroj na čokoládu

Pokud vás provoz vašich stávajících temperovacích strojů na čokoládu stojí hodně peněz kvůli vysoké spotřebě energie a pokud musíte provádět časté monitorování kvůli zajištění konzistentní kvality, nejmodernější temperovací systém vám ušetří peníze a zajistí ještě lepší kvalitu produktů.

Další generace temperovacích strojů nabízí vysoký výkon a zároveň snížení nákladů

Temperovací stroje Aasted SuperNova byly navrženy pro dosažení co nejvyšší kvality, snadnou údržbu a flexibilní použití, které bude vyhovovat vašim potřebám. Systém SuperNova zvládne požadavky na temperování v jakémkoli měřítku.

Moduly Basic, Pre-Heat a CTS se dají zařadit do vaší stávající výrobní linky a umožňují jejich přímou náhradu.

Verze Heavy Duty je k dispozici s komponentami speciálně určenými pro zpracování těžkých hmot, jako je nugát a další hmoty s vysokou viskozitou, a to ve velkých objemech.

Velmi kvalitní materiály a technické zpracování všech strojů dané řady a snadný přístup ke všem servisovaným dílům znamená kratší dobu odstávky a větší efektivitu tam, kde ji potřebujete.

PŘÍNOS PRO VÁS

  • Nižší provozní náklady ve srovnání s tradičními temperovacími stroji
  • Lepší kvalita díky konstantní technologii receptur
  • Dostupné moduly vyhovující vašemu stávajícímu schématu výroby a umožňující snadný upgrade
  • Jednoduché ovládání dotykové obrazovky zajišťuje plnou kontrolu a monitorování

 

Společnost Aasted (http://www.aasted.eu) vyrábí čokoládové temperovací stroje, dávkovací stroje, máčecí stroje, chladicí tunely, tyčinkové a formovací linky.