Pro zachování a zlepšování kvality při výrobě čokolády potřebujete teploměr pro její temperování, který v přenosné a snadno použitelné jednotce zajistí přesné a rychlé odečítání hodnot teplotní křivky a teplotního indexu.
Rychlé a přesné měření kvality temperované čokolády
ChocoMeter od společnosti Aasted s pětipalcovým barevným displejem umožňuje provádět rychlou a jednoduchou analýzu kvality temperované čokolády. Tato kompaktní jednotka a její operační systém byly vytvořeny ve spolupráci s výrobci čokolád a poskytují veškeré informace potřebné pro zajištění špičkové kvality čokolády.
Systém ChocoMeter zajišťuje maximální flexibilitu a díky vestavěné tiskárně můžete okamžitě získat výtisk s tvarem teplotních křivek. Navíc můžete data přímo stáhnout do aplikace Microsoft Office, aniž by k tomu byl potřeba jakýkoli další software.
Jednotka je zkonstruována pro netechnické zaměstnance a obsahuje vestavěnou provozní příručku s grafickými pokyny pro jednotlivé kroky. Zabudovaný elektronický prvek pro chlazení zajišťuje rychlé výsledky a jednotka zobrazuje temperovací křivku a její tečny a rovněž referenční křivky i další ukazatele.
Přínos pro vás
Společnost Aasted (http://www.aasted.eu) vyrábí čokoládové temperovací stroje, dávkovací stroje, máčecí stroje, chladicí tunely, tyčinkové a formovací linky.