Teploměr na temperování čokolády

Pro zachování a zlepšování kvality při výrobě čokolády potřebujete teploměr pro její temperování, který v přenosné a snadno použitelné jednotce zajistí přesné a rychlé odečítání hodnot teplotní křivky a teplotního indexu.

Rychlé a přesné měření kvality temperované čokolády

ChocoMeter od společnosti Aasted s pětipalcovým barevným displejem umožňuje provádět rychlou a jednoduchou analýzu kvality temperované čokolády. Tato kompaktní jednotka a její operační systém byly vytvořeny ve spolupráci s výrobci čokolád a poskytují veškeré informace potřebné pro zajištění špičkové kvality čokolády.

Systém ChocoMeter zajišťuje maximální flexibilitu a díky vestavěné tiskárně můžete okamžitě získat výtisk s tvarem teplotních křivek. Navíc můžete data přímo stáhnout do aplikace Microsoft Office, aniž by k tomu byl potřeba jakýkoli další software.

Jednotka je zkonstruována pro netechnické zaměstnance a obsahuje vestavěnou provozní příručku s grafickými pokyny pro jednotlivé kroky. Zabudovaný elektronický prvek pro chlazení zajišťuje rychlé výsledky a jednotka zobrazuje temperovací křivku a její tečny a rovněž referenční křivky i další ukazatele.

Přínos pro vás

  • Snadné používání, plně grafický displej s vestavěnou tiskárnou
  • Zdířka pro USB umožňující export veškerých dat do notebooku bez nutnosti dalšího softwaru
  • Kompaktní a lehké provedení (8,3 kg) pro maximální přenosnost
  • Komplexní dodávka – obsahuje zamykací přenosný kufřík, testovací nádobky, papírové utěrky v roli, kalibrační víko se sondou a CD ROM s úplným manuálem a certifikátem kvality

Společnost Aasted (http://www.aasted.eu) vyrábí čokoládové temperovací stroje, dávkovací stroje, máčecí stroje, chladicí tunely, tyčinkové a formovací linky.