Tlakový vařič pro přípravu karamelových a měkkých bonbonů

Příprava Vašich ingrediencí pro výrobu měkkých bonbonů. Představujeme vysoce flexibilní kontinuální varný systém, který umožňuje zpracování široké škály směsí ingrediencí procesem s plným řízením všech podmínek. Připravuje konzistentní cukrářský produkt, s neomezenými možnostmi barvy, chuti a struktury.

Konzistentní varný systém pro přípravu měkkých bonbonů s extrémně flexibilním řízením procesu

Systémy Candyflex společnosti Ter Braak jsou vysoce flexibilní tlakové varné systémy pro přípravu karamelu a měkkých bonbonů s možnou provozní kapacitou od 300 do 1000 kg/h. Pracují na základě třístupňového procesu: předrozpuštění a karamelizace pod tlakem, vaření vrstvy /odpaření s nebo bez podtlaku a podtlakové odsátí, a to buď vystavením hmoty podtlakovému sání, nebo využitím podtlakové komory jako zásobníku. Systém poskytuje možnost řízení všech klíčových parametrů procesu ve všech třech dílčích procesech, poskytuje tak uživateli příležitost vyvinout chuť a strukturu produktu přesně podle jeho představ.

VÝHODY

  • Kontinuální kapacit od 300 kg/h do 1000 L/h
  • Konzistentní produkce vysoce kvalitního žvýkacího produktu (karamel, mléčné produkty, granulované a vícebarevné žvýkací výrobky
  • Vhodný pro zpracovávání široké škály hmot, včetně hmot bez obsahu cukru

Buhler (https://www.buhlergroup.com/) je vedoucí producent zařízení pro cukrářskou výrobu.