Vany pro tavení čokolády se středním objemem

Zařízení pro tavení čokolády, určené pro středněobjemové výroby čokoládových produktů. Při jeho použití můžete mít kdykoli k dispozici různé druhy čokolády.

Použití různých druhů čokolády ve středněobjemových výrobních procesech

Zařízení HSK 250-500 společnosti Hacos představuje středněobjemové vany pro tavení čokolády. Jedná se o velmi efektivní stroje, konstruované speciálně pro potřeby výrob se středním objemem produkce. Jednotlivé modely nabízejí možnost pracovat s množstvím od 250 do 500 kg čokolády. K dispozici je v jednoduché, dvojité nebo trojité verzi. Stroje jsou vybaveny míchadlem, digitálním řízením teploty, ručním vypouštěcím ventilem a dvouplášťovým systémem vedení vody s oběhovým čerpadlem. Nádrže mohou být vybaveny čerpadly čokolády, vibračními síty, čidly hladiny a potrubím.

VÝHODY

  • Obsah 250 nebo 500 kg, v závislosti na konkrétním modelu
  • Jednoduchá, dvojitá nebo trojitá verze
  • Vybaveny míchadlem
  • Digitální řízení teploty a ruční vypouštěcí ventil

Hacos navrhuje, vyvíjí, staví a instaluje stroje na zpracování čokolády. Od tvarovcích a temperovacích až po potahovací stroje, chladicí tunely, spřádací stroje, včetně všech periferních zařízení. Hacos se specializuje na střední rozsah kapacity: Poloautomatické, ale stále velmi flexibilní čokoládové stroje.