Vertikální kulové mlýny pro rafinaci čokolády

Kulové mlýny a mlýny s poháněným médiem jsou ideální na výrobu velmi jemných prášků. Vertikální i horizontální kulové mlýny jsou využívány pro rafinaci čokolády i pro jemné mletí čokolády a dalších kakaových výrobků. Výhodou vertikální kulového mlýnu je menší náročnost na prostor a větší plocha chladicího pláště.

Efektivní rafinace čokolády

Nové modely vertikálních kulových mlýnů na válcování čokolády Choc-1250 a Choc-1500 od Royal Duyvis Wiener dokáží nahradit tradiční pracné výrobní metody, představují praktické, výhodné a flexibilní řešení pro kontinuální válcování čokoládových náhražek, polev, náplní a pomazánek.

Jsou perfektní pro výrobu kakaových produktů, zejména díky integrovanému systému, který kombinuje funkci předmísení a válcování. Choc-1250 i Choc-1500 zaručují vysokou flexibilitu výroby, rychlou návratnost investice a vynikající kvalitu produktů. Všechny kulové mlýny jsou energeticky úsporné a zajišťují nízkou teplotu produktu.

VÝHODY PRO VÁS

  • Snadný přechod od jednoho produktu ke druhému
  • Plně automatický provoz
  • Nízké náklady na energii
  • Žádné náklady na údržbu
  • Odolnost vůči opotřebení

Popřední výrobce zařízení na zpracovaní kakaa a výrobu pravé čokolády.