Univerzální chladicí systém pro potahované nebo ukládané produkty.
EBELT od firmy Hacos je chladicí pás na čokoládové výrobky. Chladicí tunel je možné používat v kombinaci s potahovacími stroji HE a ROBY i s ukládacími stroji. Možnost nastavení pracovní šířky 320-820 mm.
Hygienický design s otevíratelnými kryty a bočními dvířky. Pás nabízí provozní kapacitu 100 až 500 kg/h a je vybaven elektronickým řídicím panelem s digitálním termostatem.
K dostání je v provedení s pouze konvekčním chlazením pro náplně a čokoládové pochoutky, nebo ve variantě pro pravou čokoládu, kde je využíváno konvekční, radiační i kontaktní chlazení.
Ve standardní výbavě je automatické navádění a napínání pásu. K dispozici je i nastavitelná přípojka pro snadné zabudování do potahovacích linek.
Hacos navrhuje, vyvíjí, staví a instaluje stroje na zpracování čokolády. Od tvarovcích a temperovacích až po potahovací stroje, chladicí tunely, spřádací stroje, včetně všech periferních zařízení. Hacos se specializuje na střední rozsah kapacity: Poloautomatické, ale stále velmi flexibilní čokoládové stroje.