Větší univerzální chladicí pás na čokoládové výrobky

Univerzální chladicí systém pro potahované nebo ukládané produkty.

Flexibilní možnosti nastavení pro různé produkty

EBELT od firmy Hacos je chladicí pás na čokoládové výrobky. Chladicí tunel je možné používat v kombinaci s potahovacími stroji HE a ROBY i s ukládacími stroji. Možnost nastavení pracovní šířky 320-820 mm.

Hygienický design s otevíratelnými kryty a bočními dvířky. Pás nabízí provozní kapacitu 100 až 500 kg/h a je vybaven elektronickým řídicím panelem s digitálním termostatem.

K dostání je v provedení s pouze konvekčním chlazením pro náplně a čokoládové pochoutky, nebo ve variantě pro pravou čokoládu, kde je využíváno konvekční, radiační i kontaktní chlazení.
Ve standardní výbavě je automatické navádění a napínání pásu. K dispozici je i nastavitelná přípojka pro snadné zabudování do potahovacích linek.

VÝHODY PRO VÁS

  • Všestranný chladicí systém
  • Možnost kombinovat s potahovacími stroji HE a ROBY a ukládacími stroji
  • Hygienická konstrukce
  • Kapacita 100 až 500 kg/h
  • Elektronický ovládací panel s digitálním termostatem

Hacos navrhuje, vyvíjí, staví a instaluje stroje na zpracování čokolády. Od tvarovcích a temperovacích až po potahovací stroje, chladicí tunely, spřádací stroje, včetně všech periferních zařízení. Hacos se specializuje na střední rozsah kapacity: Poloautomatické, ale stále velmi flexibilní čokoládové stroje.