Technologie One-Shot je založena na synchronizaci procesů plnění a nanášení na povrch.
Zařízení MAXOS společnosti Hacos je víceřadý stroj pro jednorázové nanášení, opatřený větší nanášecí hlavou a až 4 řadami trysek. Tak může být celá čokoládová forma naplněna najednou jedním nanesením.
Pro zjednodušení řízení a změnu receptury lze zapojit několik těchto nanášecích strojů do jedné výrobní linky. Stroje MAXOS je obzvlášť výhodné používat spolu s odlévacími linkami Hacos SAMM NAPO. Jedná se o plně automatizované výrobní odlévací linky s horizontálními chladícími tunely, automatickou vykládkou z forem, volitelně nabízejí i možnost zpracování kulatých bonbonových forem.
Hacos navrhuje, vyvíjí, staví a instaluje stroje na zpracování čokolády. Od tvarovcích a temperovacích až po potahovací stroje, chladicí tunely, spřádací stroje, včetně všech periferních zařízení. Hacos se specializuje na střední rozsah kapacity: Poloautomatické, ale stále velmi flexibilní čokoládové stroje.