Příprava čokoládových směsí, aplikovaných na Váš produkt ve formě polevy. Atraktivitu svého výrobku můžete zvýšit aplikací polevy z čokolády připravené řízenou krystalizací. Představujeme vysokokapacitní stroj pro temperaci čokolády.
Vysokokapacitní stroj pro temperaci čokolády Kreuter nabízí mechanické prostředky a přesné řízení teploty požadované k formování žádoucí krystalické struktury a získání cukrářské čokolády v nejvyšší kvalitě. Umožňuje zpracování při teplotách od 28 C do 32 C, k dispozici jsou stroje s kapacitou 500 kg/h a 1000 kg/h. Zařízení je schopno zpracovávat širokou škálu čokoládových směsí. Je vybaveno přesným řízením procesu, které umožňuje přesnou a konzistentní přípravu zákazníkem zadané struktury směsi. Volitelná příslušenství pro integraci vyrovnávacího zásobníku, dekrystalizátoru a chladícího okruhu.
Buhler (https://www.buhlergroup.com/) je vedoucí producent zařízení pro cukrářskou výrobu.
Filename | Filetype | Filesize |
---|---|---|
Bepex Kreuter brochure.pdf | 5.55 MB |