Zpracování proteinu hmyzu

Udržitelné, odpovědné… a rentabilní

 

Roční globální trh s hmyzími proteiny je nastaven stoupat na více než 720 milionů dolarů do roku 2024, a teď je ideální čas využít této příležitosti a vstoupit do nového vzrušujícího pole.

 

Jste stávajícím farmářem hmyzu a zpracovatelem, který se snaží zvýšit kvalitu vašeho konečného výrobku? Nebo plánujete přidat hmyzí proteinové prášky do svého výrobního portfolia? Pokud ano, proč se nesetkat s experty na sušení a mletí prášků z hmyzu na Powtech 2019?

 

Hosokawa Micron, globální lídr v oblasti práškových technologií, bude mít k dispozici odborníky z oboru, kteří se s vámi setkají na veletrhu  Powtech expo v Norimberku ve dnech 9. – 11. dubna 2019.  Šetrné, rovnoměrné sušení a mletí jsou klíčové pro udržení vysoké kvality prášků, pro lepší vstřebávaní a trávení. Naší odborníci se těší na diskuzi s Vámi o své technologii zpracování.

 

Chcete-li zjistit více o jejich technologii zpracování hmyzu do bílkovinných prášků, podívejte se na https://www.vekamaf.cz/zpracovani-hmyziho-prasku/ a naplánujte si schůzky na Powtech!

Zde si přečtěte celý článek 

Zpracování proteinu hmyzu