Ideální pro dávkové temperování náplní s čokoládovým základem a ochucených čokolád.
HB Batch tempering od firmy Hacos je automatický stroj na dávkové temperování čokolády a náplní. Zpracování jedné dávky rozpuštěné čokolády zvládne za 35 minut
Chlazeno vodou pomocí oběhového čerpadla. Nádrž je vybavena robustním míchacím zařízením se stěrkami, které zajišťuje vynikající promíchávání produktu a tepelnou výměnu pro rychlé a kvalitní vytemperování. Všechny parametry je možné ovládat pomocí dotykové PLC obrazovky.
Hacos navrhuje, vyvíjí, staví a instaluje stroje na zpracování čokolády. Od tvarovcích a temperovacích až po potahovací stroje, chladicí tunely, spřádací stroje, včetně všech periferních zařízení. Hacos se specializuje na střední rozsah kapacity: Poloautomatické, ale stále velmi flexibilní čokoládové stroje.