Dávkový temperovací stroj na čokoládu a náplně

Ideální pro dávkové temperování náplní s čokoládovým základem a ochucených čokolád.

Temperujte náplně, aby si zachovaly kvalitu

HB Batch tempering od firmy Hacos je automatický stroj na dávkové temperování čokolády a náplní. Zpracování jedné dávky rozpuštěné čokolády zvládne za 35 minut

Chlazeno vodou pomocí oběhového čerpadla. Nádrž je vybavena robustním míchacím zařízením se stěrkami, které zajišťuje vynikající promíchávání produktu a tepelnou výměnu pro rychlé a kvalitní vytemperování. Všechny parametry je možné ovládat pomocí dotykové PLC obrazovky.

 

VÝHODY PRO VÁS

  • Automatický dávkový temperovací stroj
  • Chlazení vnějším vodním oběhem
  • Robustně konstruovaný míchací systém nádrže
  • Vynikající míchání a tepelná výměna
  • Rychlé a spolehlivé temperování

Hacos navrhuje, vyvíjí, staví a instaluje stroje na zpracování čokolády. Od tvarovcích a temperovacích až po potahovací stroje, chladicí tunely, spřádací stroje, včetně všech periferních zařízení. Hacos se specializuje na střední rozsah kapacity: Poloautomatické, ale stále velmi flexibilní čokoládové stroje.