Kontinuální potahovač na čokoládu

Potřebujete pro svůj nepřetržitý provoz s multiproduktovou linkou kontinuální potahovač na čokoládu? Klasické velkoobjemové potahovače bývají neohrabané a při změně receptury nebo směny zabere spoustu času, než se vymění a vyčistí. Tato doba odstávky negativně ovlivňuje účinnost linky. Nejmodernější konstrukce vysokokapacitních potahovačů se vyznačuje zcela odnímatelnou spodní částí, což výrazně snižuje dobu nutnou pro výměnu produktů a pro čištění, a zároveň to zajišťuje flexibilitu při zpracování jakéhokoli potahovacího materiálu ve špičkové kvalitě.

Vyhoví jakýmkoli nárokům na potahování v nepřetržitém provozu a nabízí obrovskou flexibilitu

Potahovací zařízení Nielsen Master od firmy Aasted je komplexní řešení pro velkoobjemovou výrobu. Stroj se dodává s pásy o šířce 850 mm až 2600 mm a je vhodný pro nejrůznější linky a produkty.

Systém Master je nanejvýš flexibilní a má zcela odstranitelnou spodní část, což zajišťuje velmi rychlou výměnu potahovacích materiálů. Díky tomu můžete s minimální dobou odstávky provozovat i multiproduktovou linku.

Systém Master je vyroben pouze z nerezové oceli a snadno se čistí i udržuje.

Pro velkoobjemovou výrobu při velkých rychlostech je nejlepší verze Master XXL. Má dvě vrstvy pro potahování, dva systémy pro spodní část a dva ofukovací systémy. Systém Master XXL je navržen pro nepřetržité provozy s vysokými rychlostmi při zachování té nejvyšší kvality.

PŘÍNOS PRO VÁS

  • Rychlá výměna potahovacích materiálů snižuje náklady a dobu odstávky, což zvyšuje výrobní kapacitu
  • Uzavřený chladicí systém s vodou a s vestavěným výměníkem tepla zaručuje přesné nastavení teplot a konzistentní špičkovou kvalitu produktu
  • Široká nabídka doplňkových jednotek umožňuje perfektní integraci do stávajících nebo nových linek
  • Nepřetržitá provozní kapacita a vysoká spolehlivost

 

Společnost Aasted (http://www.aasted.eu) vyrábí čokoládové temperovací stroje, dávkovací stroje, máčecí stroje, chladicí tunely, tyčinkové a formovací linky.