Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě. Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.
Číst vícePro přesné srovnání míry konverze uhlíku a výtěžků u šesti souběžně probíhajících anaerobních fermentací. Velmi přesná charakteristika kvality fermentace Monitor procesů alkoholového kvašení od firmy Getinge Applikon je robustní a uživatelsky...
Pro samostatné uzavírání lahví o objemu až 30 litrů pro menší výrobu potřebujete robustní a flexibilní stroj s vysokou přesností. Používané v průmyslu nápojů a chemikálií musí být stroje na...
K zajištění bezpečnosti obsluhy při práci v prostoru mezi plnící platformou a nákladní nebo železniční cisternou jsou určeny sklápěcí schody a ochranná zábradlí, která zajišťují bezpečný a efektivní přístup obsluhy....
Pokud potřebujete naložit nebo vyložit kapalinu na loď nebo z lodi, potřebujete hadici nebo plnící rameno. Preferujete-li bezpečnější řešení, se snadnější obsluhou a delší životností než má hadice, pak je...
Spodní plnící a stáčecí ramena jsou konstruována pro připojení z boční nebo zadní části cisterny, v některých případech z obou stran. Bezpečné a bezproblémové přemístění kapaliny z boční nebo zadní...
Technologie One-Shot je založena na synchronizaci procesů plnění a nanášení na povrch. Individuální natáčení osy pro každou jednotlivou trysku, zajišťující jednorázové nanášení Zařízení MAXOS společnosti Hacos je víceřadý stroj pro...
Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.
Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.