Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě. Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.
Číst víceKonšování hraje v procesu rozvinutí chuti čokolády naprosto klíčovou roli. Laboratorní zkoušky a práce spojené s vývojem potřebují malé konšovací stroje, vybavené přesným řízením parametrů procesu. Konšování malých homogenních dávek...
Vysoce kvalitní čokoláda vyžaduje speciální konšování. Přesné řízení teploty a parametrů míchání jsou nezbytnou potřebou ke zlepšení chuti a zajištění konzistentní kvality. Konšování vysoce kvalitní čokolády s přesným řízením Podélný...
Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...
Vývoj nových produktů, výroba speciálních druhů čokolád, laboratorní zkoušky, výroba čokolády přímo v obchodech, to vše vyžaduje stroj na výrobu čokolády s malou kapacitou. Přeměna kakaových bobů v tabulky jemné čokolády v...
V mnoha laboratorních aplikacích a výrobních procesech je třeba dávkovat malá množství práškových produktů do laboratorního vybavení nebo do nádob skutečně malých rozměrů. Obdobně v pilotních provozech je při simulaci...
Vzhledem k rozdílným vlastnostem suchých práškových produktů jsou k dávkování těchto materiálů plnicím šnekem požadovány specializované podavače. U špatně tekoucích a hrudkujících typů práškových produktů může interním mícháním docházet k...
Metoda suchého konšování snižuje obsah vlhkosti v čokoládových vločkách při současném odstraňování těkavých a chuťově nežádoucích látek. Při zpracovávání menších množství lze uspokojivých výsledků dosáhnout i za použití jednohřídelového konšovacího stroje....
Suché konšování snižuje obsah vlhkosti v čokoládě a přitom odstraňuje těkavé a nežádoucí chuťové látky. Dvouhřídelová konše umožňuje zkrátit dobu konšování. Zkracuje dobu konšování na 6 hodin DRC-2 od firmy Royal Duyvis...
Široké spektrum využití v průmyslových výrobách, kde je kladen vysoký důraz na kvalitu potravin. Vakuový dopravník pro potravinářství zachovává kvalitu surovin a produktů piFLOW®f od firmy Piab je základní model dopravníku,...
Obracení palet může vést k vyšší efektivitě procesu výměny palet než jaké je dosaženo s konvenčními způsoby zdvihu a uchopení nákladu. Bez potřeby působení tlaku, paletu vyměníte při naklopení nákladu...
Pokud potřebujete obracečku palet, která je schopna zdvihat a otáčet náklad, a lze ji využít i pro palety s pevným dnem, s širokým základem, pak tato přemístitelná obracečka je ten...
Univerzální přemístitelná obracečka palet, vybavená všemi charakteristikami požadovanými u mobilních strojů ve farmaceutickém průmyslu. Chcete-li měnit paletu pomocí dvou bočních přítlačných prvků, ovládaných olejodynamickými válci, pak jste na správné adrese....
Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.
Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.