Doprava | Stroje a zařízení | Potraviny

Dopravní systémy zajišťují, že suroviny nebo jiné vstupy a konečné produkty opouštějí výrobní linku ve správný čas a v dokonalém stavu. V potravinářském průmyslu musí dopravník také reagovat na další hygienické a bezpečnostní problémy, zabránit kontaminaci a poskytovat vhodný transport v různých fázích výroby.


Inženýrské týmy společnosti Vekamaf mají zkušenosti s dopravníky v celé řadě různých výrobních procesů. Pracujeme s některými nejmodernějšími dodavateli dopravních a manipulačních zařízení, abychom zajistili, že vaše požadavky budou splněny co nejefektivněji a nejúčinněji. Ať už potřebujete dopravu prášků nebo viskózních kapalin do vaší výrobní linky, nebo velkýé paletové manipulační systémy, můžeme vám poradit o správných produktech a technologiích, které umožňují bezproblémovou integraci se stávajícími systémy.

Číst více
Našli jsme 104 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Sušička a chladič zrn s fluidním ložem

Sušička a chladič zrn s fluidním ložem

Zpracovaná zrna absorbují vlhkost v celé výrobní lince. Snížení tohoto obsahu vody je zásadní pro kvalitu a trvanlivost, ale dosáhnout toho u choulostivých materiálů, jako jsou ovesné vločky, může být...

Třídič zrn podle barvy

Třídič zrn podle barvy

Detekce nečistot ve zpracovaném obilí je dnes stále náročnější, protože se zvyšuje produkční kapacita. Kromě kontaminantů, jako jsou cizí nebo zlomená zrna, mají zbarvená jádra nepříznivý dopad na kvalitu produktu....

Sušárna a chladič na oves a tučné obiloviny

Sušárna a chladič na oves a tučné obiloviny

Obiloviny, jako je oves a předvařená rýže, mají vysoký obsah tuku a musí být před zpracováním stabilizovány. Zahřívání obilovin inaktivuje enzymy uvnitř zrna, což umožňuje uvolnění přirozené chuti při pražení....

Průmyslová tunelová sušárna na ovoce a zeleninu

Průmyslová tunelová sušárna na ovoce a zeleninu

Suchá jídla jsou oblíbeným zbožím a mají své místo na trhu. V případech, kde nejvíce záleží na vysoké kvalitě a chuti, je použití kontinuálního sušícího systému velmi výhodné díky výrobním...

Průmyslová mrazicí sušička na ovoce

Průmyslová mrazicí sušička na ovoce

Lyofilizace je složitý a delikátní proces. Pokud hledáte na trhu lyofilizační jednotku, která zachovává všechny fyzikální a biologické vlastnosti produktů po následné úpravě, byl by tento systém vhodným řešením. Automatizovaná...

Průmyslová pásová sušárna na ovoce a zeleninu

Průmyslová pásová sušárna na ovoce a zeleninu

Průmyslová pásová sušárna od Pigo je jednoduché, ale super účinné řešení pro sušení ovoce a zeleniny. Pokud hledáte pásovou sušárnu, která je 2–3krát rychlejší než průměrný standardní systém pásového sušení...

Mlátička osiva

Mlátička osiva

Po vymlácení semen z rostlinného materiálu je ještě třeba provést různé kroky čištění, abyste nakonec získali čisté semeno. Tento stroj provádí všechny tyto kroky v jednom procesu. Díky tomu je...

Potahovací stroj na semena s integrovanou sušičkou

Potahovací stroj na semena s integrovanou sušičkou

Potahování semen znamená pokrytí semen vnějšími tekutinami, biologickými látkami, chemikáliemi a roztoky k ochraně semen a ke zvýšení klíčivosti a zlepšení imunity. Běžnou výzvou pro potahování semen je to, že...

Systém vzduchových nožů pro lahvovací linku

Systém vzduchových nožů pro lahvovací linku

Mokré nádoby jsou nepřijatelné a při výrobě potravin a nápojů mohou působit potíže.  Je tedy zapotřebí systém, který zabrání sklouzávání nebo krčení štítků, který také umožní vysušení oblastí, na něž...

Flash pasterizátor na pivo

Flash pasterizátor na pivo

Potravinářský a nápojový průmysl se potýkají s neustálými výzvami. Kontaminace a zkřížená infekce mikroorganismy představuje při výrobě velké riziko. Díky hygienickému a energeticky úspornému pasterizačnímu systému se mohou tato rizika...

Pasterizátor pro řemeslnou výrobu piva

Pasterizátor pro řemeslnou výrobu piva

Piva z malých pivovarů nejsou produkována ve velkém, přičemž pasterizace je jedním z nejdůležitějších kroků. Je zapotřebí šetrný roztok, který zachová chuť a prodlouží dobu spotřeby výrobku a usnadní tak jeho...

Pasterizační tunel na nápoje

Pasterizační tunel na nápoje

V odvětví výroby nápojů se musí nápoje pasterizovat, aby se zničily patogeny a prodloužila se skladovatelnost nápoje při zachování jeho kvality a čerstvosti. Pro pasterizaci nápojů se požaduje jednoduché a...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Technologie pro dopravu v prostředí výroby potravin


Naši inženýři mají zkušenosti s poradenstvím ohledně všech aspektů přepravy prášku, včetně manipulace s volně loženými materiály. Díky širokému spektru ventilů, včetně uzávěrů a rotačních ventilů, vám můžeme pomoci s dopravou prášku všech složitostí.


Pro hygienickou manipulaci s práškovými a sypkými pevnými látkami pro čisté prostory nebo potraviny nabízíme řadu manuálních a automatizovaných ventilů, které jsou rychlé, snadno se čistí a udržují postupy hygienické manipulace.


K dispozici je také prémiová řada vakuových dopravníků speciálně pro prostředí s vysokou hygienou, jako je výroba potravin, stejně jako kompletní instalace projektů a podpůrné služby pro složité projekty.


Zkušenosti společnosti Vekamaf se týkají také balicích strojů, včetně manuálních, poloautomatických a plně automatických, vhodných pro všechny objemy provozu. To umožňuje rychle a hygienicky zabalené produkty pro ochranu při skladování a přepravě.