Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě. Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.
Číst víceNepřesné třídění ovsa a jiných obilovin snižuje výnos. Aby se zabránilo plýtvání, musí být loupaná a neloupaná jádra pečlivě oddělena. Kromě výrobní kapacity snižuje chybná separace i kvalitu konečného produktu....
Jemné chmýří pokrývající ovesná zrna komplikuje čištění stroje na zpracování zrn. Vlákna podobná vlasům si najdou cestu do zákoutí stroje a hrozí ucpání systémů. Ne každé zrno ovsa se však...
Loupání je základním krokem při zpracování zrna, ale snižuje výnos, pokud není prováděno pečlivě. Při agresivních metodách loupání hrozí rozbití materiálu zrna nebo zhoršení jeho kvality. Předběžnou úpravou plev se...
Účinná počáteční příprava ovoce a zeleniny na výrobu může být bez příslušného zařízení obrovským problémem. A proto, pokud hledáte řešení, které je schopno účinně odstranit ty nejodolnější nečistoty z produktů,...
U mražených potravin je výběr kvalitních obalů zásadní pro ochranu před vniknutím mikroorganismů, světlem a ztrátou vlhkosti. Kromě dobré ochrany musí zvolený materiál odolávat i mrazu. S ohledem na toto...
Obalové štítky vám umožňují nabídnout podrobné informace na malém prostoru nebo umístit další informace o vašich produktech. Etikety se nemačkají, pokud jsou ovinuty kolem válcových předmětů, takže jsou ideální pro...
Kvalita semen a zrn se začíná zhoršovat, jakmile jsou sklizeny. Proto je nezbytné co nejdříve odstranit nečistoty a špínu, aby byl zajištěn vysoce kvalitní produkt pro koncové uživatele. Aby se...
Je důležité mít na lahvičkách přesné a trvanlivé štítky, aby se předešlo nehodám nebo předávkování. Štítky na těchto lahvičkách jsou neustále vystavovány kapalinám a každodenní manipulaci; proto vyžadují zvláštní péči,...
Je velmi obtížné oddělit semena s prasklinami nebo otvory od nepoškozených semen. Způsob, jak toho dosáhnout, je použít železitý prášek a vyplnit tyto nedokonalosti semen a tím je oddělit. Proto...
Primárním účelem a cílem balení potravin je ochrana všech potravinářských výrobků před poškozením a prevence bakterií, plísní a plísní. Vzhledem k tomu, že obal chrání potraviny během skladování, distribuce a...
Společnosti v potravinářském průmyslu vědí, jak důležité jsou obaly pro udržení čerstvých potravin a zajištění jejich snadné přepravy. Aby byla zajištěna prodloužená trvanlivost a větší celistvost těsnění, měly by být...
Kompaktní a čisté vakuové zatavovače pomáhají zvyšovat hodnotu a kvalitu potravinářských výrobků. Průmyslové vakuové balicí stroje odstraňují kyslík a zabraňují mikroorganismům ve vzduchu poškodit jídlo a současně snižují růst bakterií....
Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.
Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.