Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě. Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.
Číst víceKontrola sklenic a lahví, zda v nich nejsou cizorodá tělesa, je v potravinářském průmyslu důležitou součástí zajištění bezpečnosti produktů i ochrany spotřebitelů. Tradiční rentgenové systémy mohou být pomalé, snižovat produkční...
Sušené ovoce, zmražené ovoce, zmražená zelenina a ořechy přestavují při ručním třídění podle kvality určitý problém. Pracovníci v takových provozech s manuálním tříděním potřebují nejen osobní ochranné pomůcky pro chladné...
Při produkci čerstvé zeleniny a ovoce je pro zajištění dlouhé skladovatelnosti, větší spokojenosti zákazníků a kvůli lepšímu velkoobchodnímu nacenění důležitá kvalita. Při klasickém třídění je nutné mít vyškolené pracovníky, kteří...
Cyklónová sitovačka type E od AZO je používána s velkým úspěchem na sítování sypkých materiálů v potravinářském, plastovém, farmaceutickém a chemickém průmyslu. Dokonalý samočistící screeningový systém pro práškové materiály Produkt...
Extenzivní, více diferencovaná kontrola přepravek a lahví, umožňující rozdělovat přepravky na různé dopravníky a řídit vyložení lahví, např. robotem. Monitorování a sledování prázdných přepravek Systém pro kontrolu přepravek Maxx Empty...
Systém pro třídění prázdných lahví, využívající technologii světelné závory. Detekuje a vyřazuje lahve s odlišnou výškou. Rozřazuje lahve podle výšky, vyřazuje špatně stojící a poškozené lahve Unicon 3 společnosti Miho...
Systém pro přesné třídění lahví, rozlišující lahve na základě jejich barvy, tvaru a velikosti. Třídění lahví na základě jejich barvy, tvaru a velikosti Systém Multicon 3 společnosti Miho je systém...
Systém třídění a kontroly lahví, který můžete využít nejen pro označení lahví etiketami, ale také pro třídění prázdných lahví před nebo po mytí. Systém pro třídění a kontrolu s různými...
Pokud hledáte systém pro kontrolu prázdných lahví zajišťující kontrolu dna, zbytku tekutiny, povrchu, hrdla, vnitřních a vnějších bočních stěn, pak doporučujeme využít všech výhod tohoto systému s nejmodernější metodou zpracování...
Systém kontroly, zamezující riziku přítomnosti zbytkové tekutiny, vody nebo zbytku nápoje v recyklovaných lahvích. Osvědčený systém kontroly zbytků tekutin Zařízení LC Residual Liquid Inspection Unit společnosti Miho představuje v současné...
Zdokonalený systém kontroly, zamezující riziku přítomnosti zbytkové tekutiny, vody nebo zbytku nápoje v recyklovaných lahvích, se snadnou obsluhou. Nejmodernější systém pro kontrolu lahví na přítomnost zbytků žíravých roztoků Hlavním úkolem...
Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.
Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.