Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě. Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.
Číst vícePotřebujete snížit své náklady na energie a dopad na životní prostředí, ale potřebujete si zachovat špičkovou kvalitu potahování? Klasické potahovací stroje zpracovávající temperovanou čokoládovou hmotu mají obrovskou spotřebu, protože ve...
Potřebujete pro svůj nepřetržitý provoz s multiproduktovou linkou kontinuální potahovač na čokoládu? Klasické velkoobjemové potahovače bývají neohrabané a při změně receptury nebo směny zabere spoustu času, než se vymění a...
Potřebujete vyrábět produkty s nějakým vzorem ve značném objemu, ale děláte si starosti s kvalitou? Tradiční stroje bývají kompromisem mezi rychlostí a přesností. Navíc mají jen úzkou škálu hmot, které...
Při ručním vyprazdňování vaků a při manipulaci s nimi může prašnost dosahovat nepřijatelné úrovně. Může hrozit i nebezpečí v případě kontaktu produktu s kůží nebo při jeho inhalaci. Obtížné může...
Prašnost, ztráta produktu a jeho kontaminace, to jsou hlavní rizika při vysypávání produktů z různých typů velkoobjemových vaků. Rozdíly dané typem materiálu a vaků, aspekty týkající se prostředí, kapacita systému...
Je mnoho faktorů, které je při manipulaci s vaky FIBC nebo velkoobjemovými vaky uvážit. Zejména druh produktu, typ používaných vaků, aspekty prostředí, kapacitu systému a otázky rozpočtu. Vaky musí být...
Kakaové máslo po vylisování nikdy není zcela bez obsahu pevných látek. Zpracování kakaového másla proto musí zahrnovat filtraci a temperování, a až poté může být vytemperované kakaové máslo plněno a...
Pro maloobjemové provozy nebo laboratorní využití pro výrobu dutých čokoládových figurek. Nezávislý rotační pohyb pro perfektně rovnoměrnou tloušťku stěny COLLMANN 4904 od firmy Hacos je kompaktní 4ramenný rotační stroj s nezávislým...
Pro velkokapacitní výrobu dutých čokoládových figurek. Začněte s výrobou čokoládových figurek ve velkém COLLMANN 4905 od firmy Hacos je 20ramenný rotační stroj na výrobu dutých čokoládových výrobků. Nezávislý rotační pohyb zajišťuje...
Umožňuje zdobit potahované produkty klikatými, hranatými nebo obloukovými vzory. Vylepšete své potahované čokoládové výrobky kvalitním zdobením DC JAZZ od firmy Hacos je vícetrysková zdobička na čokoládu. Flexibilní zařízení, které zhodnotí...
Vyklápění čokoládových výrobků z forem je často problematickou fází výroby. Flexibilním řešením může být pořízení samostatného stroje. Snadné vyklápění čokolády z forem DM 720 od firmy Hacos je automatický samostatný stroj na...
Spojování dvou částí čokoládové formičky do tvarů vajíček, kuliček, mořských plodů a jiných trojrozměrných tvarů. Začněte s výrobou plněných čokoládových produktů Zařízení HBM 720 společnosti Hacos je automatický systém pro...
Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.
Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.