Plyny | Stroje a zařízení | Potraviny

V prostředí výroby potravin je životně důležité řešit extrakci a odvádění přebytečných nebo odpadních plynů. Stejně jako systémy, které filtrují nebo jinak odstraňují toxiny, kouř, částice nebo pachy z výfukových plynů na výrobních linkách, je také důležité regulovat a upravovat prostředí uvnitř určitých výrobních oblastí, například snížením nebo zvýšením vlhkosti ve výrobních linkách.

Inženýři společnosti Vekamaf mají dlouholeté zkušenosti v oblasti potravinářského průmyslu, poskytují poradenství zákazníkům o nejnovějších technologiích pro zacházení s plyny a vlhkostí. Spolupracujeme s některými nejinovativnějšími dodavateli na trhu, abychom přinesli našim klientům nejlepší řešení pro jejich výrobní výzvy. Jsme schopni analyzovat vaše požadavky a poskytnout vám doporučení na řešení, která bez problémů fungují ve výrobním prostředí a současně těží z nejnovějších technologií.

Číst více
Našli jsme 223 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Monitor alkoholového kvašení

Monitor alkoholového kvašení

Pro přesné srovnání míry konverze uhlíku a výtěžků u šesti souběžně probíhajících anaerobních fermentací. Velmi přesná charakteristika kvality fermentace Monitor procesů alkoholového kvašení od firmy Getinge Applikon je robustní a uživatelsky...

Rázový loupač na oves

Rázový loupač na oves

Technologie loupání je spojena s rizikem lámání ovesných zrn, pokud systém není nastavitelný na křehké materiály. Agresivní loupání nejen snižuje výnos, ale vede k delším prostojům, protože úlomky zrna stroj zasypávají....

Sušička a chladič zrn s fluidním ložem

Sušička a chladič zrn s fluidním ložem

Zpracovaná zrna absorbují vlhkost v celé výrobní lince. Snížení tohoto obsahu vody je zásadní pro kvalitu a trvanlivost, ale dosáhnout toho u choulostivých materiálů, jako jsou ovesné vločky, může být...

Vločkovací válcový mlýn na oves

Vločkovací válcový mlýn na oves

Jedním z hlavních aspektů vysoké kvality zpracovaného ovsa je konzistentní velikost vloček. Ale výroba homogenního tvaru a tloušťky v kontinuálním systému vyžaduje přesné řezání s minimálními prostoji. Vločkové jádro s...

Bubnová řezačka na dětské ovesné vločky

Bubnová řezačka na dětské ovesné vločky

Dětské ovesné vločky, které se používají jako zahušťovadla potravin a polev, musí mít stejnou velikost. Ale řezání zrn na správný profil je složitý proces a dosažení jednotné kvality vloček ve...

Třídič zrn podle barvy

Třídič zrn podle barvy

Detekce nečistot ve zpracovaném obilí je dnes stále náročnější, protože se zvyšuje produkční kapacita. Kromě kontaminantů, jako jsou cizí nebo zlomená zrna, mají zbarvená jádra nepříznivý dopad na kvalitu produktu....

Sušárna a chladič na oves a tučné obiloviny

Sušárna a chladič na oves a tučné obiloviny

Obiloviny, jako je oves a předvařená rýže, mají vysoký obsah tuku a musí být před zpracováním stabilizovány. Zahřívání obilovin inaktivuje enzymy uvnitř zrna, což umožňuje uvolnění přirozené chuti při pražení....

Stolní separátor na obilí

Stolní separátor na obilí

Nepřesné třídění ovsa a jiných obilovin snižuje výnos. Aby se zabránilo plýtvání, musí být loupaná a neloupaná jádra pečlivě oddělena. Kromě výrobní kapacity snižuje chybná separace i kvalitu konečného produktu....

Jemná leštička na oves

Jemná leštička na oves

Jemné chmýří pokrývající ovesná zrna komplikuje čištění stroje na zpracování zrn. Vlákna podobná vlasům si najdou cestu do zákoutí stroje a hrozí ucpání systémů. Ne každé zrno ovsa se však...

Jemný odstraňovač plev z obilí

Jemný odstraňovač plev z obilí

Loupání je základním krokem při zpracování zrna, ale snižuje výnos, pokud není prováděno pečlivě. Při agresivních metodách loupání hrozí rozbití materiálu zrna nebo zhoršení jeho kvality. Předběžnou úpravou plev se...

Průmyslová myčka na ovoce a zeleninu

Průmyslová myčka na ovoce a zeleninu

Účinná počáteční příprava ovoce a zeleniny na výrobu může být bez příslušného zařízení obrovským problémem. A proto, pokud hledáte řešení, které je schopno účinně odstranit ty nejodolnější nečistoty z produktů,...

Vertikální kartónovací zařízení na mražené potraviny

Vertikální kartónovací zařízení na mražené potraviny

U mražených potravin je výběr kvalitních obalů zásadní pro ochranu před vniknutím mikroorganismů, světlem a ztrátou vlhkosti. Kromě dobré ochrany musí zvolený materiál odolávat i mrazu. S ohledem na toto...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Technologie pro zpracování a manipulaci s plyny při výrobě potravin

Portfolio firmy Vekamaf zahrnuje všechny aspekty zpracování výfukových plynů. Můžeme poradit o nejnovější technologii přídavného spalování pro výfukové systémy s vysokou teplotou z procesů jako je pražení nebo pečení, stejně jako o filtračních systémech.

V prostředí výroby potravin s vysokým obsahem vlhkosti může být úroveň vlhkosti obtížně kontrolovatelná. Náš sortiment odvlhčovačů může účinně a rychle odstraňovat vlhkost ze vzduchu, zvyšovat kvalitu výrobku a chránit strojní zařízení proti korozi. Můžeme vám poradit ve všech stupních od malých přenosných odvlhčovačů až po pevné instalace většího rozsahu.

Snažíme se být pro naše klienty inspirativním partnerem ke konverzaci a neustále hledáme nové trendy a inovace. Úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Naši inženýři jsou pravidelně vyškoleni v oblasti úpravy výfukových plynů a odvlhčování pro potravinářský průmysl. Pomáháme výrobcům zlepšovat kvalitu jejich výrobního prostředí, splňovat nebo překračovat požadavky na emise z hlediska životního prostředí. Těšíme se na další informace o vašem projektu, abychom vás mohli spojit se správným odborníkem!