Stroje a zařízení pro nepřetržitou výrobu jsou navrženy tak, aby fungovaly nepřetržitě, až 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Nepřetržitá výroba v potravinářském průmyslu vyžaduje vysokou úroveň spolehlivosti, flexibility a špičkového výkonu, aby se udržela vysoká kvalita produktu.
Klíčovým prvkem při výběru kontinuálního výrobního zařízení je minimalizace prostojů. Moderní technologie mohou zajistit rychlou výměnu receptů, rychlé čištění a vyšší kvalitu než kdykoli předtím.
Máme rozsáhlé zkušenosti s kontinuálními technologiemi. Naši odborníci v oblasti potravinářského průmyslu vám pomohou vybrat správnou technologii, která bude maximálně prospěšná pro vaši aplikaci, a pak vám poradí s dodavateli, kteří mohou dodat zařízení, které potřebujete. Spolupracujeme s Vámi, abychom zajistili, že vaše nová výrobní linka se může bez problémů integrovat s vaším stávajícím procesem a aktivně zvýší spolehlivost a výkon.
Pro přesné srovnání míry konverze uhlíku a výtěžků u šesti souběžně probíhajících anaerobních fermentací. Velmi přesná charakteristika kvality fermentace Monitor procesů alkoholového kvašení od firmy Getinge Applikon je robustní a uživatelsky...
Lampy SSL (Solid state lamp) mají unikátní světelnou charakteristiku pro aplikace zahrnující kultivaci rostlinných buněk. Osvětlený bioreaktor se světelným zdrojem SSL je vhodný zejména pro laboratorní pěstování rostlin a dalších...
Technologie loupání je spojena s rizikem lámání ovesných zrn, pokud systém není nastavitelný na křehké materiály. Agresivní loupání nejen snižuje výnos, ale vede k delším prostojům, protože úlomky zrna stroj zasypávají....
Zpracovaná zrna absorbují vlhkost v celé výrobní lince. Snížení tohoto obsahu vody je zásadní pro kvalitu a trvanlivost, ale dosáhnout toho u choulostivých materiálů, jako jsou ovesné vločky, může být...
Jedním z hlavních aspektů vysoké kvality zpracovaného ovsa je konzistentní velikost vloček. Ale výroba homogenního tvaru a tloušťky v kontinuálním systému vyžaduje přesné řezání s minimálními prostoji. Vločkové jádro s...
Dětské ovesné vločky, které se používají jako zahušťovadla potravin a polev, musí mít stejnou velikost. Ale řezání zrn na správný profil je složitý proces a dosažení jednotné kvality vloček ve...
Detekce nečistot ve zpracovaném obilí je dnes stále náročnější, protože se zvyšuje produkční kapacita. Kromě kontaminantů, jako jsou cizí nebo zlomená zrna, mají zbarvená jádra nepříznivý dopad na kvalitu produktu....
Účinná počáteční příprava ovoce a zeleniny na výrobu může být bez příslušného zařízení obrovským problémem. A proto, pokud hledáte řešení, které je schopno účinně odstranit ty nejodolnější nečistoty z produktů,...
U mražených potravin je výběr kvalitních obalů zásadní pro ochranu před vniknutím mikroorganismů, světlem a ztrátou vlhkosti. Kromě dobré ochrany musí zvolený materiál odolávat i mrazu. S ohledem na toto...
V potravinářském průmyslu je třeba balit velké množství sypkých produktů, například těstovin, do kartonu s vertikálním plněním. Dobrou volbou pro balení lámavých těstovin a pro zefektivnění procesu by bylo použití...
Obalové štítky vám umožňují nabídnout podrobné informace na malém prostoru nebo umístit další informace o vašich produktech. Etikety se nemačkají, pokud jsou ovinuty kolem válcových předmětů, takže jsou ideální pro...
Kvalita semen a zrn se začíná zhoršovat, jakmile jsou sklizeny. Proto je nezbytné co nejdříve odstranit nečistoty a špínu, aby byl zajištěn vysoce kvalitní produkt pro koncové uživatele. Aby se...
Ve společnosti Vekamaf mohou naši specialisté na pekárny a cukrářství poradit o nejnovějším sortimentu extruderů a strojů na dávkování všech druhů cukrářských hmot do forem, včetně viskózních hmot, jako jsou karamely, želé apod. Můžeme nabídnout všechny systémy na výrobu a manipulaci s čokoládou od zpracování surových bobů až po konšování, temperaci a chlazení. Spolupracujeme s výrobci na všech stupnicích, abychom mohli dodat produkty vysoké jakosti s vysokým objemem.
Můžeme vás také podpořit díky znalostem o dalších vysokoobjemových kontinuálních potravinářských procesech, včetně odborných procesů, jako je lyofilizace, sušení ve vakuu a sušení infračerveným zářením. Můžeme vám pomoci s nejnovějšími energeticky úspornými systémy a těmi, které jsou dostatečně šetrné k tomu, aby zvládly i nejjemnější ingredience.
Můžeme vám poradit o systémech skladování a manipulace s přísadami a výrobky, abyste zajistili, že vaše kontinuální výrobní linka bude mít vždy správné vstupy ve správný čas.
Partneři společnosti Vekamaf poskytují celou řadu systémů pro balení koncových produktů, od lahví a pytlů až po balení, plnění, konzervování a krabicování, které jsou k dispozici pro každou velikost produktu.
Naši odborníci na kontrolu jakosti vás mohou podpořit mnoha aspekty kontroly jakosti a bezpečnostních testovacích systémů na všech stupnicích, včetně kontrolního vážení, kontroly hladiny plnění, systémů detekce rentgenového záření a detekce kovů.
Snažíme se být pro naše klienty inspirativním partnerem ke konverzaci a neustále hledáme nové trendy a inovace. Úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Naši inženýři jsou pravidelně vyškoleni v kontinuální výrobní technologii pro potravinářský průmysl. Pomáháme výrobním zařízením zvyšovat rychlost, objem a kvalitu jejich výkonu, zvyšovat efektivitu a snižovat spotřebu energie. Těšíme se na další informace o vašem projektu, abychom vás mohli spojit se správným odborníkem!