Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě. Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.
Číst víceFerrum nabízí tři hygienické balíčky, které splňují nejvyšší standardy hygieny a čistoty. Balíčky, které si můžete snadno objednat jako upgrady, zajistí, že splníte stále se zvyšující požadavky ve výrobě nápojů....
Tato jednotka odvodu CO2 má integrovanou přípojku myčky, jednoduchá demontáž sacího potrubí díky rychloupínacímu kroužku. Nerezový kryt ventilátoru a motor o výkonu 0,37 kW (možnost provozu na napájecí frekvenci 50/60 Hz)...
Potřebujete vyrábět produkty s nějakým vzorem ve značném objemu, ale děláte si starosti s kvalitou? Tradiční stroje bývají kompromisem mezi rychlostí a přesností. Navíc mají jen úzkou škálu hmot, které...
Konšování hraje v procesu rozvinutí chuti čokolády naprosto klíčovou roli. Laboratorní zkoušky a práce spojené s vývojem potřebují malé konšovací stroje, vybavené přesným řízením parametrů procesu. Konšování malých homogenních dávek...
Vysoce kvalitní čokoláda vyžaduje speciální konšování. Přesné řízení teploty a parametrů míchání jsou nezbytnou potřebou ke zlepšení chuti a zajištění konzistentní kvality. Konšování vysoce kvalitní čokolády s přesným řízením Podélný...
Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...
Vývoj nových produktů, výroba speciálních druhů čokolád, laboratorní zkoušky, výroba čokolády přímo v obchodech, to vše vyžaduje stroj na výrobu čokolády s malou kapacitou. Přeměna kakaových bobů v tabulky jemné čokolády v...
Konšování je proces, při kterém dochází k redistribuci tukové fáze a chuťových látek z kakaové sušiny. Proces je důležitý zejména proto, že výrazně ovlivňuje texturu a chuť hotové čokolády, proto jsou...
Pro zpracování čokolády, čokoládových náhražek a kakaových hmot v tenké vrstvě. Šetří čas, energii a prostor Tekutá konše CLC od firmy Royal Duyvis Wiener byla navržena speciálně pro zpracovávání čokolády, čokoládových...
Metoda suchého konšování snižuje obsah vlhkosti v čokoládových vločkách při současném odstraňování těkavých a chuťově nežádoucích látek. Při zpracovávání menších množství lze uspokojivých výsledků dosáhnout i za použití jednohřídelového konšovacího stroje....
Suché konšování snižuje obsah vlhkosti v čokoládě a přitom odstraňuje těkavé a nežádoucí chuťové látky. Dvouhřídelová konše umožňuje zkrátit dobu konšování. Zkracuje dobu konšování na 6 hodin DRC-2 od firmy Royal Duyvis...
Pro maloobjemové provozy nebo laboratorní využití pro výrobu dutých čokoládových figurek. Nezávislý rotační pohyb pro perfektně rovnoměrnou tloušťku stěny COLLMANN 4904 od firmy Hacos je kompaktní 4ramenný rotační stroj s nezávislým...
Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.
Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.