Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě. Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.
Číst vícePotřebujete snížit své náklady na energie a dopad na životní prostředí, ale potřebujete si zachovat špičkovou kvalitu potahování? Klasické potahovací stroje zpracovávající temperovanou čokoládovou hmotu mají obrovskou spotřebu, protože ve...
Plýtváte kvůli svému současnému potahovacímu stroji penězi? Potřebovali byste snížit provozní náklady a zvýšit flexibilitu obalování, aniž by se přitom snížila kvalita? Nejnovější kombinace temperovacího a potahovacího stroje využívá pokročilý...
Potřebujete pro svůj nepřetržitý provoz s multiproduktovou linkou kontinuální potahovač na čokoládu? Klasické velkoobjemové potahovače bývají neohrabané a při změně receptury nebo směny zabere spoustu času, než se vymění a...
Máte maloobjemovou výrobu, ale potřebujete potahovat ve špičkové kvalitě? Kvalitnější potahovače bývají obvykle k dispozici pouze pro výrobní linky s větší kapacitou, což pro menší výrobu bývá nepraktické a příliš...
Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...
Pokud přečerpáváte kakaovou hmotu nebo plníte lis na kakaové máslo, potřebujete čerpadlo, které je konstruováno pro transport viskózních a abrazivních hmot. Konstruováno pro transport viskózních a abrazivních hmot Čerpadla na...
Prvotřídní potahovací stroj s možnou kapacitou od 100 do 500 kg/h. Všechny posuny lze nastavit pomocí dotykové obrazovky řídícího panelu Stroj ROBY společnosti Hacos je univerzální stroj určený k potahování...
Na automatické potahování čokoládových bonbónů a pralinek Zvyšte objem výroby a zachovejte úroveň kvality produktů Chardon od firmy Hacos je stroj na automatické potahování a zdobení čokoládových bonbónů a pralinek....
Používá se v cukrářské výrobě na potahování ořechů, zmrzliny, karamelu, sušenek a cukroví čokoládou. Potahování je v zásadě mechanická alternativa ručního máčení. Potahování čokoládou prodlužuje trvanlivost cukrářských výrobků. Zvyšte objem výroby...
Potahovací stroj s nízkými náklady pro středněobjemové výroby. Spusťte výrobu s potahovacím strojem určeným pro středněobjemové výroby Zařízení HE/HET Enrober společnosti Hacos je kompaktní potahovací stroj. Řada potahovacích strojů HE/HET...
Aplikace čokolády nebo karamelu na Váš produkt. Představujeme potahovací stroj určený pro aplikaci čokolády, navržený a konstruovaný na základě mnohaletých zkušeností v oblasti cukrářské výroby. Čokoládové, směsné nebo karamelové polevy...
Aplikace čokolády nebo karamelu na Váš produkt. Představujeme potahovací stroj budoucnosti, určený pro aplikaci čokolády, navržený a konstruovaný na základě potřeby stroje splňujícího nejpřísnější hygienické a bezpečnostní požadavky všech norem....
Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.
Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.