Temperování | Stroje a zařízení | Potraviny

Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě.  Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.

Číst více
Našli jsme 27 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Tiskárna kódů na plechovky s integrovaným sušicím systémem

Tiskárna kódů na plechovky s integrovaným sušicím systémem

Když se má na plechovku určenou pro koncového zákazníka vytisknout datum a číslo šarže, musí být plechovka suchá a bez prachu, jinak dojde k chybě tisku. Pro přípravu plechovek před...

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Plýtváte kvůli svému současnému potahovacímu stroji penězi? Potřebovali byste snížit provozní náklady a zvýšit flexibilitu obalování, aniž by se přitom snížila kvalita? Nejnovější kombinace temperovacího a potahovacího stroje využívá pokročilý...

Kontinuální potahovač na čokoládu

Kontinuální potahovač na čokoládu

Potřebujete pro svůj nepřetržitý provoz s multiproduktovou linkou kontinuální potahovač na čokoládu? Klasické velkoobjemové potahovače bývají neohrabané a při změně receptury nebo směny zabere spoustu času, než se vymění a...

Energeticky úsporný temperovací stroj na čokoládu

Energeticky úsporný temperovací stroj na čokoládu

Potřebujte snížit spotřebu energie kvůli jejím rostoucím cenám nebo s ohledem na ochranu životního prostředí, popř. kvůli obojímu? Nyní je k dispozici temperovací stroj na čokoládu, který vyrobí ty nejkvalitnější...

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Vývoj nových produktů, výroba speciálních druhů čokolád, laboratorní zkoušky, výroba čokolády přímo v obchodech, to vše vyžaduje stroj na výrobu čokolády s malou kapacitou. Přeměna kakaových bobů v tabulky jemné čokolády v...

Systém smršťování automatickou párou pro pokročilé

Systém smršťování automatickou párou pro pokročilé

Navrhování a vývoj smršťovacích pouzder by bylo mnohem snazší, kdyby se mohly snadno a rychle testovat malé dávky vzorků. Stemabox od společnosti Karlville provádí testování  automatickou párou Vytvořte 'živé' vzorky...

Žádný obrázek produktu

Sériový pouzdrový aplikátor

Integrace zařízení pro ochranu obalů  do stávající výrobní linky znamená další vybavení, prostor a náklady. Přidejte pouze hlavu pouzdrovýho aplikátoru  s minimálním dopadem na existující linku Startec zařízení od spoločnosti...

Smršťovací pouzdrový aplikátor - 400 za minutu

Smršťovací pouzdrový aplikátor - 400 za minutu

Flexibilní střední až vysokorychlostní nanášení smrštitelných pouzder na kontejnery se používá v různých průmyslových odvětvích. Použijte smrštitelné pouzdrá přímo na plechovky pro střední až vysokou rychlost výroby SP400 řady SleevePro...

Smršťovací systém laboratorního rozsahu s automatickou párou

Smršťovací systém laboratorního rozsahu s automatickou párou

Při řízení projektů balení do rukávových etiket může možnost rychlé výroby a zkoušek prototypů přinášet velkou konkurenční výhodu. Simulace tepelného tunelu pro aplikaci smrštitelných rukávových etiket pomocí přenosné demonstrační jednotky...

Automatická řezačka vaků

Automatická řezačka vaků

Při ručním vyprazdňování vaků a při manipulaci s nimi může prašnost dosahovat nepřijatelné úrovně. Může hrozit i nebezpečí v případě kontaktu produktu s kůží nebo při jeho inhalaci. Obtížné může...

Systém na vyprázdnění velkoobjemových vaků

Systém na vyprázdnění velkoobjemových vaků

Prašnost, ztráta produktu a jeho kontaminace, to jsou hlavní rizika při vysypávání produktů z různých typů velkoobjemových vaků. Rozdíly dané typem materiálu a vaků, aspekty týkající se prostředí, kapacita systému...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.

Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.