Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě. Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.
Číst víceDetekce nečistot ve zpracovaném obilí je dnes stále náročnější, protože se zvyšuje produkční kapacita. Kromě kontaminantů, jako jsou cizí nebo zlomená zrna, mají zbarvená jádra nepříznivý dopad na kvalitu produktu....
Po vymlácení semen z rostlinného materiálu je ještě třeba provést různé kroky čištění, abyste nakonec získali čisté semeno. Tento stroj provádí všechny tyto kroky v jednom procesu. Díky tomu je...
Předtím, než zakoupíte úplnou extrakční linku, musíte určit správné parametry procesu pro vaše výrobky. Malá extrakční linka pro zkušební provoz představuje ideální řešení pro testování a vývoj ve spolehlivé a...
Pro vývoj extrahovaných koncentrátů na bázi vody nebo alkoholu představuje malá pilotní odpařovací linka ideální řešení pro testování a vývoj produktů ve spolehlivé a snadno použitelné konfiguraci, případně pro výrobu...
Extrakční linka vyrobená na míru s využitím nejmodernějších technologií může zlepšit účinnost a snížit náklady při výrobě přírodních extraktů pro potravinářský a farmaceutický průmysl. Extrakční linka pro získávání esenciálních olejů,...
Odpařovací linka vyrobená na míru s využitím nejmodernějších deskových odpařovacích technologií může zlepšit účinnost a snížit náklady při výrobě koncentrovaných extraktů pro potravinářský, farmaceutický nebo chemický průmysl. Výrobní odpařovací linka...
Kontrola sklenic a lahví, zda v nich nejsou cizorodá tělesa, je v potravinářském průmyslu důležitou součástí zajištění bezpečnosti produktů i ochrany spotřebitelů. Tradiční rentgenové systémy mohou být pomalé, snižovat produkční...
Sušené ovoce, zmražené ovoce, zmražená zelenina a ořechy přestavují při ručním třídění podle kvality určitý problém. Pracovníci v takových provozech s manuálním tříděním potřebují nejen osobní ochranné pomůcky pro chladné...
Při produkci čerstvé zeleniny a ovoce je pro zajištění dlouhé skladovatelnosti, větší spokojenosti zákazníků a kvůli lepšímu velkoobchodnímu nacenění důležitá kvalita. Při klasickém třídění je nutné mít vyškolené pracovníky, kteří...
Konšování hraje v procesu rozvinutí chuti čokolády naprosto klíčovou roli. Laboratorní zkoušky a práce spojené s vývojem potřebují malé konšovací stroje, vybavené přesným řízením parametrů procesu. Konšování malých homogenních dávek...
Vysoce kvalitní čokoláda vyžaduje speciální konšování. Přesné řízení teploty a parametrů míchání jsou nezbytnou potřebou ke zlepšení chuti a zajištění konzistentní kvality. Konšování vysoce kvalitní čokolády s přesným řízením Podélný...
Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...
Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.
Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.