Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě. Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.
Číst víceInstalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...
Řezání kontinuálních proužků a plátků směsi ingrediencí na jednotlivé tyčinky, pásky a jiné tvary konečných produktů. Představujeme vysokorychlostní příčnou řezačku s kapacitou až 1000 řezů/min, vhodnou k řezání všech typů...
Řezání kontinuálního plátu směsi ingrediencí na oddělené nekonečné proužky, které budou dále zpracovány do tvarů tyčinek nebo jiných konečných tvarů. Podélná řezačka kontinuálních plátů vhodná k řezání plátů všech typů...
Formování směsi ingrediencí do kontinuálního plátu pro jeho další zpracování do tvarů tyčinek, dílků a jiných tvarů. Zajistí spolehlivé formování plátů provzdušněných produktů a produktů citlivých na působení tlaku z...
Na automatické potahování čokoládových bonbónů a pralinek Zvyšte objem výroby a zachovejte úroveň kvality produktů Chardon od firmy Hacos je stroj na automatické potahování a zdobení čokoládových bonbónů a pralinek....
Potahovací stroj s nízkými náklady pro středněobjemové výroby. Spusťte výrobu s potahovacím strojem určeným pro středněobjemové výroby Zařízení HE/HET Enrober společnosti Hacos je kompaktní potahovací stroj. Řada potahovacích strojů HE/HET...
Příprava pruhů a plátů ze směsi ingrediencí, určených k následnému zpracování do tvarů tyčinek a jiných tvarů výsledného produktu. Představujeme jednoduše čistitelný rotační stroj na formování produktu z krémových a...
Aplikace čokolády nebo karamelu na Váš produkt. Představujeme potahovací stroj určený pro aplikaci čokolády, navržený a konstruovaný na základě mnohaletých zkušeností v oblasti cukrářské výroby. Čokoládové, směsné nebo karamelové polevy...
Aplikace čokolády nebo karamelu na Váš produkt. Představujeme potahovací stroj budoucnosti, určený pro aplikaci čokolády, navržený a konstruovaný na základě potřeby stroje splňujícího nejpřísnější hygienické a bezpečnostní požadavky všech norem....
Konzistentní výstup polévaných produktů s velmi kvalitním pokrytím polevou. Přestavujeme stroj pro potahování polevou, vhodný pro aplikaci polevy na zmrzlinové výrobky a jiné potahované produkty, jako jsou tyčinky, dezerty a...
Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.
Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.