Stroje a zařízení pro tvarování cukrovinek přebírají směsné ingredience pro recept a tvarují je do vhodné formy pro další fázi procesu. Cukrářské ingredience mohou být formovány prakticky do jakéhokoli tvaru nebo velikostí a moderní stroje jsou schopny přizpůsobit a měnit své formovací vzorce rychle a snadno mezi posuny nebo změnami šarží. Formování může mít formu individuálně tvarovaných výtlačků, výroby nepřetržitých pramenů nebo plátů, tvorby pelet nebo kombinace přísad do tyčinek.
Vekamaf má dlouholeté zkušenosti s poskytováním poradenství v oblasti cukrářského a pekařského průmyslu na nejnovější technologii formování. Zabýváme se nejvíce inovovanými výrobci formovacích zařízení na světě, abychom zajistili, že budeme vždy schopni poskytovat technologická řešení, která zvýší efektivitu, sníží náklady a udrží či zvýší kvalitu výrobků. Můžeme vám pomoci vybrat si vybavení, které bude hladce fungovat s vaší stávající výrobní linkou, nebo vám můžeme poradit při vytváření nových linek, které budou maximálně využívat moderní stroje pro úsporu energie a flexibilní formování.
Pro přesné srovnání míry konverze uhlíku a výtěžků u šesti souběžně probíhajících anaerobních fermentací. Velmi přesná charakteristika kvality fermentace Monitor procesů alkoholového kvašení od firmy Getinge Applikon je robustní a uživatelsky...
Kontrola sklenic a lahví, zda v nich nejsou cizorodá tělesa, je v potravinářském průmyslu důležitou součástí zajištění bezpečnosti produktů i ochrany spotřebitelů. Tradiční rentgenové systémy mohou být pomalé, snižovat produkční...
Chcete vyrábět co nejširší sortiment extrudovaných nebo plněných produktů, ale nechcete přitom obětovat kvalitu a flexibilitu? Klasické systémy bývají navrženy pro dosažení vynikajících výsledků jen s úzkým sortimentem hmot. Nevýhodou...
Řezání kontinuálních proužků a plátků směsi ingrediencí na jednotlivé tyčinky, pásky a jiné tvary konečných produktů. Představujeme vysokorychlostní příčnou řezačku s kapacitou až 1000 řezů/min, vhodnou k řezání všech typů...
Řezání kontinuálního plátu směsi ingrediencí na oddělené nekonečné proužky, které budou dále zpracovány do tvarů tyčinek nebo jiných konečných tvarů. Podélná řezačka kontinuálních plátů vhodná k řezání plátů všech typů...
Formování směsi ingrediencí do kontinuálního plátu pro jeho další zpracování do tvarů tyčinek, dílků a jiných tvarů. Zajistí spolehlivé formování plátů provzdušněných produktů a produktů citlivých na působení tlaku z...
K zajištění požadované kvality výstupního produktu je nezbytné řízení procesu peletování a efektivní posloupnost jednotlivých kroků procesu. Tvrdost pelet je jednou z nejdůležitějších charakteristik vypovídajících o kvalitě výrobního procesu, kterou...
V současnosti je vysokofrekvenční kontrola naplnění lahve považována za standardní metodu. Je využívána ke kontrole skleněných a PET lahví téměř všech tvarů a barev, a to zejména pro tekutiny s...
Pro odhad chování práškových materiálů při plánovaných nebo stávajících postupech, pro rozhodnutí o případných opatřeních a pro kontrolu standardizované kvality odebíraného zboží je třeba mít kvalitní tester těchto materiálů. Umožňuje měřit...
Sypké materiály s vysokou čistotou jsou používány v mnoha průmyslových odvětvích, jako např. při výrobě plastů, potravin, při zpracován nerostných surovin, ve farmaceutickém průmyslu. Ve všech těchto odvětvích jsou požadovány...
Extenzivní, více diferencovaná kontrola přepravek a lahví, umožňující rozdělovat přepravky na různé dopravníky a řídit vyložení lahví, např. robotem. Monitorování a sledování prázdných přepravek Systém pro kontrolu přepravek Maxx Empty...
Systém pro třídění prázdných lahví, využívající technologii světelné závory. Detekuje a vyřazuje lahve s odlišnou výškou. Rozřazuje lahve podle výšky, vyřazuje špatně stojící a poškozené lahve Unicon 3 společnosti Miho...
Vekamaf poskytuje celou řadu špičkových strojů pro ukládání čokolád, které vyhovují každému výrobnímu prostředí. Od flexibilních vkladačů s malým objemem s rychlou výměnou pro šaržovou výrobu až po vysoce objemné nepřetržité výrobní vkladače navržené tak, aby využívaly méně energie a byli maximálně spolehlivé.
Poskytujeme stroje na výrobu širokého sortimentu plných a tuhých čokoládových výrobků včetně nejkvalitnějších delikátních malých šaržových produktů. Všechny stroje jsou navrženy tak, aby byly snadné a rychlé, aby byly dodrženy hygienické normy a snížily prostoje při běžném čištění nebo při změně produktu.
K výrobě tyčinek a plátů s použitím několika složek můžeme poskytnout celou řadu zařízení pro vytváření pramenů, které jsou schopné produkovat kdekoli od 1 až 3 pramenů směsí přísad, aby vyhovovaly nejsložitějším receptům. Náš sortiment vysokovýkonných strojů pro řezání pásů a plátů zlepšuje výkonnost a efektivitu tvorby tyčinek, pásů a podobných tvarů konečných výrobků.