Formování | Stroje a zařízení | Potraviny

Stroje a zařízení pro tvarování cukrovinek přebírají směsné ingredience pro recept a tvarují je do vhodné formy pro další fázi procesu. Cukrářské ingredience mohou být formovány prakticky do jakéhokoli tvaru nebo velikostí a moderní stroje jsou schopny přizpůsobit a měnit své formovací vzorce rychle a snadno mezi posuny nebo změnami šarží. Formování může mít formu individuálně tvarovaných výtlačků, výroby nepřetržitých pramenů nebo plátů, tvorby pelet nebo kombinace přísad do tyčinek.


Vekamaf má dlouholeté zkušenosti s poskytováním poradenství v oblasti cukrářského a pekařského průmyslu na nejnovější technologii formování. Zabýváme se nejvíce inovovanými výrobci formovacích zařízení na světě, abychom zajistili, že budeme vždy schopni poskytovat technologická řešení, která zvýší efektivitu, sníží náklady a udrží či zvýší kvalitu výrobků. Můžeme vám pomoci vybrat si vybavení, které bude hladce fungovat s vaší stávající výrobní linkou, nebo vám můžeme poradit při vytváření nových linek, které budou maximálně využívat moderní stroje pro úsporu energie a flexibilní formování.

Číst více
Našli jsme 24 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Monitor alkoholového kvašení

Monitor alkoholového kvašení

Pro přesné srovnání míry konverze uhlíku a výtěžků u šesti souběžně probíhajících anaerobních fermentací. Velmi přesná charakteristika kvality fermentace Monitor procesů alkoholového kvašení od firmy Getinge Applikon je robustní a uživatelsky...

Kontrolní rentgen na sklenice

Kontrolní rentgen na sklenice

Kontrola sklenic a lahví, zda v nich nejsou cizorodá tělesa, je v potravinářském průmyslu důležitou součástí zajištění bezpečnosti produktů i ochrany spotřebitelů. Tradiční rentgenové systémy mohou být pomalé, snižovat produkční...

Extrudér na pekařské hmoty

Extrudér na pekařské hmoty

Chcete vyrábět co nejširší sortiment extrudovaných nebo plněných produktů, ale nechcete přitom obětovat kvalitu a flexibilitu? Klasické systémy bývají navrženy pro dosažení vynikajících výsledků jen s úzkým sortimentem hmot. Nevýhodou...

Vysokokapacitní řezačka proužků

Vysokokapacitní řezačka proužků

Řezání kontinuálních proužků a plátků směsi ingrediencí na jednotlivé tyčinky, pásky a jiné tvary konečných produktů. Představujeme vysokorychlostní příčnou řezačku s kapacitou až 1000 řezů/min, vhodnou k řezání všech typů...

Podélná řezačka

Podélná řezačka

Řezání kontinuálního plátu směsi ingrediencí na oddělené nekonečné proužky, které budou dále zpracovány do tvarů tyčinek nebo jiných konečných tvarů. Podélná řezačka kontinuálních plátů vhodná k řezání plátů všech typů...

Stroj pro formování plátů

Stroj pro formování plátů

Formování směsi ingrediencí do kontinuálního plátu pro jeho další zpracování do tvarů tyčinek, dílků a jiných tvarů. Zajistí spolehlivé formování plátů provzdušněných produktů a produktů citlivých na působení tlaku z...

Tester tvrdosti pelet

Tester tvrdosti pelet

K zajištění požadované kvality výstupního produktu je nezbytné řízení procesu peletování a efektivní posloupnost jednotlivých kroků procesu. Tvrdost pelet je jednou z nejdůležitějších charakteristik vypovídajících o kvalitě výrobního procesu, kterou...

Kontrala naplnění vysokofrekvenčním záření

Kontrala naplnění vysokofrekvenčním záření

V současnosti je vysokofrekvenční kontrola naplnění lahve považována za standardní metodu. Je využívána ke kontrole skleněných a PET lahví téměř všech tvarů a barev, a to zejména pro tekutiny s...

Tester práškových materiálů

Tester práškových materiálů

Pro odhad chování práškových materiálů při plánovaných nebo stávajících postupech, pro rozhodnutí o případných opatřeních a pro kontrolu standardizované kvality odebíraného zboží je třeba mít kvalitní tester těchto materiálů. Umožňuje měřit...

Laboratorní analyzér obsahu prachových částic v granulovaném materiálu

Laboratorní analyzér obsahu prachových částic v granulovaném materiálu

Sypké materiály s vysokou čistotou jsou používány v mnoha průmyslových odvětvích, jako např. při výrobě plastů, potravin, při zpracován nerostných surovin, ve farmaceutickém průmyslu. Ve všech těchto odvětvích jsou požadovány...

Kontrola prázdných přepravek

Kontrola prázdných přepravek

Extenzivní, více diferencovaná kontrola přepravek a lahví, umožňující rozdělovat přepravky na různé dopravníky a řídit vyložení lahví, např. robotem. Monitorování a sledování prázdných přepravek Systém pro kontrolu přepravek Maxx Empty...

Třídění lahví na základě výšky

Třídění lahví na základě výšky

Systém pro třídění prázdných lahví, využívající technologii světelné závory. Detekuje a vyřazuje lahve s odlišnou výškou. Rozřazuje lahve podle výšky, vyřazuje špatně stojící a poškozené lahve Unicon 3 společnosti Miho...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Technologie pro výrobu cukrovinek a potravin


Vekamaf poskytuje celou řadu špičkových strojů pro ukládání čokolád, které vyhovují každému výrobnímu prostředí. Od flexibilních vkladačů s malým objemem s rychlou výměnou pro šaržovou výrobu až po vysoce objemné nepřetržité výrobní vkladače navržené tak, aby využívaly méně energie a byli maximálně spolehlivé.


Poskytujeme stroje na výrobu širokého sortimentu plných a tuhých čokoládových výrobků včetně nejkvalitnějších delikátních malých šaržových produktů. Všechny stroje jsou navrženy tak, aby byly snadné a rychlé, aby byly dodrženy hygienické normy a snížily prostoje při běžném čištění nebo při změně produktu.


K výrobě tyčinek a plátů s použitím několika složek můžeme poskytnout celou řadu zařízení pro vytváření pramenů, které jsou schopné produkovat kdekoli od 1 až 3 pramenů směsí přísad, aby vyhovovaly nejsložitějším receptům. Náš sortiment vysokovýkonných strojů pro řezání pásů a plátů zlepšuje výkonnost a efektivitu tvorby tyčinek, pásů a podobných tvarů konečných výrobků.