Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě. Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.
Číst víceSprávné skladování osiva je nezbytné pro zachování jejich vitality a pro udržení klíčivosti. Semena mají různou délku života, která se může pohybovat od několika let do staletí, v závislosti na...
Když skladujete produkty s dobrým gravitačním tokem (pšenice, kukuřice, ječmen, zrní, granule atd.) v silech s plochým dnem, vyprázdnění zbytků materiálu může být problém. V takovém případě možná uvažujete o...
Materiály bez přirozené tekutosti je těžké odstraňovat ze sil i při působení gravitace. Například vláknité, mokré, práškové nebo lehké materiály se odstraňují nerovnoměrně, jsou u nich velké ztráty nebo blokují...
Plýtváte kvůli svému současnému potahovacímu stroji penězi? Potřebovali byste snížit provozní náklady a zvýšit flexibilitu obalování, aniž by se přitom snížila kvalita? Nejnovější kombinace temperovacího a potahovacího stroje využívá pokročilý...
Potřebujete pro svůj nepřetržitý provoz s multiproduktovou linkou kontinuální potahovač na čokoládu? Klasické velkoobjemové potahovače bývají neohrabané a při změně receptury nebo směny zabere spoustu času, než se vymění a...
Potřebujete vyrábět produkty s nějakým vzorem ve značném objemu, ale děláte si starosti s kvalitou? Tradiční stroje bývají kompromisem mezi rychlostí a přesností. Navíc mají jen úzkou škálu hmot, které...
Potřebujte snížit spotřebu energie kvůli jejím rostoucím cenám nebo s ohledem na ochranu životního prostředí, popř. kvůli obojímu? Nyní je k dispozici temperovací stroj na čokoládu, který vyrobí ty nejkvalitnější...
Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...
Vývoj nových produktů, výroba speciálních druhů čokolád, laboratorní zkoušky, výroba čokolády přímo v obchodech, to vše vyžaduje stroj na výrobu čokolády s malou kapacitou. Přeměna kakaových bobů v tabulky jemné čokolády v...
Pro samostatné uzavírání lahví až do objemu 2,5 litru potřebujete robustní a flexibilní stroj s vysokou rychlostí a přesností. Používané v průmyslu nápojů a chemikálií musí být zavírač lahví spolehlivý...
Pro maloobjemové provozy nebo laboratorní využití pro výrobu dutých čokoládových figurek. Nezávislý rotační pohyb pro perfektně rovnoměrnou tloušťku stěny COLLMANN 4904 od firmy Hacos je kompaktní 4ramenný rotační stroj s nezávislým...
Pro velkokapacitní výrobu dutých čokoládových figurek. Začněte s výrobou čokoládových figurek ve velkém COLLMANN 4905 od firmy Hacos je 20ramenný rotační stroj na výrobu dutých čokoládových výrobků. Nezávislý rotační pohyb zajišťuje...
Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.
Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.