Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě. Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.
Číst víceFerrum nabízí tři hygienické balíčky, které splňují nejvyšší standardy hygieny a čistoty. Balíčky, které si můžete snadno objednat jako upgrady, zajistí, že splníte stále se zvyšující požadavky ve výrobě nápojů....
Tato jednotka odvodu CO2 má integrovanou přípojku myčky, jednoduchá demontáž sacího potrubí díky rychloupínacímu kroužku. Nerezový kryt ventilátoru a motor o výkonu 0,37 kW (možnost provozu na napájecí frekvenci 50/60 Hz)...
Konšování hraje v procesu rozvinutí chuti čokolády naprosto klíčovou roli. Laboratorní zkoušky a práce spojené s vývojem potřebují malé konšovací stroje, vybavené přesným řízením parametrů procesu. Konšování malých homogenních dávek...
Vysoce kvalitní čokoláda vyžaduje speciální konšování. Přesné řízení teploty a parametrů míchání jsou nezbytnou potřebou ke zlepšení chuti a zajištění konzistentní kvality. Konšování vysoce kvalitní čokolády s přesným řízením Podélný...
Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...
Vývoj nových produktů, výroba speciálních druhů čokolád, laboratorní zkoušky, výroba čokolády přímo v obchodech, to vše vyžaduje stroj na výrobu čokolády s malou kapacitou. Přeměna kakaových bobů v tabulky jemné čokolády v...
Při ručním vyprazdňování vaků a při manipulaci s nimi může prašnost dosahovat nepřijatelné úrovně. Může hrozit i nebezpečí v případě kontaktu produktu s kůží nebo při jeho inhalaci. Obtížné může...
Prašnost, ztráta produktu a jeho kontaminace, to jsou hlavní rizika při vysypávání produktů z různých typů velkoobjemových vaků. Rozdíly dané typem materiálu a vaků, aspekty týkající se prostředí, kapacita systému...
Je mnoho faktorů, které je při manipulaci s vaky FIBC nebo velkoobjemovými vaky uvážit. Zejména druh produktu, typ používaných vaků, aspekty prostředí, kapacitu systému a otázky rozpočtu. Vaky musí být...
Konšování je proces, při kterém dochází k redistribuci tukové fáze a chuťových látek z kakaové sušiny. Proces je důležitý zejména proto, že výrazně ovlivňuje texturu a chuť hotové čokolády, proto jsou...
Pro zpracování čokolády, čokoládových náhražek a kakaových hmot v tenké vrstvě. Šetří čas, energii a prostor Tekutá konše CLC od firmy Royal Duyvis Wiener byla navržena speciálně pro zpracovávání čokolády, čokoládových...
Metoda suchého konšování snižuje obsah vlhkosti v čokoládových vločkách při současném odstraňování těkavých a chuťově nežádoucích látek. Při zpracovávání menších množství lze uspokojivých výsledků dosáhnout i za použití jednohřídelového konšovacího stroje....
Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.
Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.