Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě. Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.
Číst vícePro přesné srovnání míry konverze uhlíku a výtěžků u šesti souběžně probíhajících anaerobních fermentací. Velmi přesná charakteristika kvality fermentace Monitor procesů alkoholového kvašení od firmy Getinge Applikon je robustní a uživatelsky...
Ferrum nabízí tři hygienické balíčky, které splňují nejvyšší standardy hygieny a čistoty. Balíčky, které si můžete snadno objednat jako upgrady, zajistí, že splníte stále se zvyšující požadavky ve výrobě nápojů....
Tato jednotka odvodu CO2 má integrovanou přípojku myčky, jednoduchá demontáž sacího potrubí díky rychloupínacímu kroužku. Nerezový kryt ventilátoru a motor o výkonu 0,37 kW (možnost provozu na napájecí frekvenci 50/60 Hz)...
Potřebujete snížit své náklady na energie a dopad na životní prostředí, ale potřebujete si zachovat špičkovou kvalitu potahování? Klasické potahovací stroje zpracovávající temperovanou čokoládovou hmotu mají obrovskou spotřebu, protože ve...
Plýtváte kvůli svému současnému potahovacímu stroji penězi? Potřebovali byste snížit provozní náklady a zvýšit flexibilitu obalování, aniž by se přitom snížila kvalita? Nejnovější kombinace temperovacího a potahovacího stroje využívá pokročilý...
Potřebujete pro svůj nepřetržitý provoz s multiproduktovou linkou kontinuální potahovač na čokoládu? Klasické velkoobjemové potahovače bývají neohrabané a při změně receptury nebo směny zabere spoustu času, než se vymění a...
Máte maloobjemovou výrobu, ale potřebujete potahovat ve špičkové kvalitě? Kvalitnější potahovače bývají obvykle k dispozici pouze pro výrobní linky s větší kapacitou, což pro menší výrobu bývá nepraktické a příliš...
Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...
K zajištění požadované kvality výstupního produktu je nezbytné řízení procesu peletování a efektivní posloupnost jednotlivých kroků procesu. Tvrdost pelet je jednou z nejdůležitějších charakteristik vypovídajících o kvalitě výrobního procesu, kterou...
Prvotřídní potahovací stroj s možnou kapacitou od 100 do 500 kg/h. Všechny posuny lze nastavit pomocí dotykové obrazovky řídícího panelu Stroj ROBY společnosti Hacos je univerzální stroj určený k potahování...
Pro odhad chování práškových materiálů při plánovaných nebo stávajících postupech, pro rozhodnutí o případných opatřeních a pro kontrolu standardizované kvality odebíraného zboží je třeba mít kvalitní tester těchto materiálů. Umožňuje měřit...
Na automatické potahování čokoládových bonbónů a pralinek Zvyšte objem výroby a zachovejte úroveň kvality produktů Chardon od firmy Hacos je stroj na automatické potahování a zdobení čokoládových bonbónů a pralinek....
Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.
Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.