Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě. Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.
Číst vícePři výrobě zubní pasty patří mezi nejobtížnější a nejnáročnější aplikace míchání dispergační a směšovací prášky do kapalin za účelem vytvoření konzistentního homogenního produktu. Hlavním problémem spojeným se směšováním prášků do...
Kontinuální vysokorychlostní lopatkový mixér pro intenzivní míchání jemných a kohezivních prášků nabízí výhody v podobě krátkého času setrvání a přesného řízení teploty. Intenzivní kontinuální míchání s krátkou dobou setrvání Lopatkový mixér od...
Systém je kombinací fluidní sušárny a intenzivního mísiče. Pokud potřebujete vysokokapacitní kontinuální systém pro mísení práškových materiálů s kapalinami, aglomeraci a granulaci, může pro vás být takovýto kombinovaný systém správným řešením....
Intenzivní mísič může sloužit k výrobě homogenních směsí z práškových materiálů a kapalin různé viskozity. Intenzivní mísiče jsou často používány pro výrobu čisticích prostředků, pesticidů, ve vodě rozpustných polymerů, veterinárních a velkoobjemových...
Kulové mlýny a mlýny s poháněným médiem jsou ideální na výrobu velmi jemných prášků. Vertikální i horizontální kulové mlýny jsou využívány pro rafinaci čokolády i pro jemné mletí čokolády a dalších...
Pro přípravu velmi jemných prášků je možné využít kulový mlýn nebo kulový mlýn s poháněným médiem. Vertikální i horizontální kulové mlýny jsou vhodné i pro jemné mletí čokolády a dalších kakaových...
Tyto stroje se obvykle používají ke zjemňování a kalibrování rozměrů krystalů cukru v dávce čokolády před samotným válcováním. Příprava pro optimální jemné válcování Dvouválcová válcovací stolice pro předběžné válcování čokolády od...
Ideální na mísení, mletí a uhlazování produktů při výrobě čokoládových hmot, náplní a přepracovaných výrobků. Tříválcový stroj na rafinování čokolády nabízí flexibilní možnosti mísení, tření a jemného mletí Všestranný tříválcový...
Pokud máte v úmyslu vyrábět klasickou čokoládu vysoké kvality, je pro vás stolice 5 Roll Refiner ideální volbou. Je vhodná pro výrobu s častými přechody mezi recepturami, jednotlivé válce jsou vybaveny vlastním...
Pro mísení a rafinování roztavené kakaové hmoty, cukru a lecitinu je možné využít několik metod. Využít lze vertikální kulový mlýn a tekuté konšování. Kompaktní řešení zpracování čokoládových hmot Systémy Qchoc...
Pro mísení a rafinování roztavené kakaové hmoty, cukru a lecitinu je možné využít několik metod, vhodný je například horizontální kulový mlýn a tekuté konšování. Jemné zpracování čokoládových hmot EMA-Choc 1000...
Po upražení a hrubém rozdrcení kakaových bobů (zbavených slupek) následuje mletí. Při mletí se z pokrutin získává tekutá kakaová hmota. Přesné řízení teploty během mletí Tento stroj od Royal Duyvis...
Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.
Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.