Technologie pro potravinářský průmysl

Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě.  Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.

Číst více
Našli jsme 14 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Hygienické balíčky pro uzavírání plechovek

Hygienické balíčky pro uzavírání plechovek

Ferrum nabízí tři hygienické balíčky, které splňují nejvyšší standardy hygieny a čistoty. Balíčky, které si můžete snadno objednat jako upgrady, zajistí, že splníte stále se zvyšující požadavky ve výrobě nápojů....

Jednodka odsávání CO2 pro uzavírání plechovek

Jednodka odsávání CO2 pro uzavírání plechovek

Tato jednotka odvodu CO2 má integrovanou přípojku myčky, jednoduchá demontáž sacího potrubí díky rychloupínacímu kroužku. Nerezový kryt ventilátoru a motor o výkonu 0,37 kW (možnost provozu na napájecí frekvenci 50/60 Hz)...

Stroj na konšování čokolády pro malé dávky a labortorní použití

Stroj na konšování čokolády pro malé dávky a labortorní použití

Konšování hraje v procesu rozvinutí chuti čokolády naprosto klíčovou roli. Laboratorní zkoušky a práce spojené s vývojem potřebují malé konšovací stroje, vybavené přesným řízením parametrů procesu. Konšování malých homogenních dávek...

Podélný stroj na konšování čokolády

Podélný stroj na konšování čokolády

Vysoce kvalitní čokoláda vyžaduje speciální konšování. Přesné řízení teploty a parametrů míchání jsou nezbytnou potřebou ke zlepšení chuti a zajištění konzistentní kvality. Konšování vysoce kvalitní čokolády s přesným řízením Podélný...

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Vývoj nových produktů, výroba speciálních druhů čokolád, laboratorní zkoušky, výroba čokolády přímo v obchodech, to vše vyžaduje stroj na výrobu čokolády s malou kapacitou. Přeměna kakaových bobů v tabulky jemné čokolády v...

Dávková tekutá konše

Dávková tekutá konše

Konšování je proces, při kterém dochází k redistribuci tukové fáze a chuťových látek z kakaové sušiny. Proces je důležitý zejména proto, že výrazně ovlivňuje texturu a chuť hotové čokolády, proto jsou...

Konše pro kontinuální tekuté konšování

Konše pro kontinuální tekuté konšování

Pro zpracování čokolády, čokoládových náhražek a kakaových hmot v tenké vrstvě. Šetří čas, energii a prostor Tekutá konše CLC od firmy Royal Duyvis Wiener byla navržena speciálně pro zpracovávání čokolády, čokoládových...

Jednohřídelová konše

Jednohřídelová konše

Metoda suchého konšování snižuje obsah vlhkosti v čokoládových vločkách při současném odstraňování těkavých a chuťově nežádoucích látek. Při zpracovávání menších množství lze uspokojivých výsledků dosáhnout i za použití jednohřídelového konšovacího stroje....

Dvouhřídelový stroj na suché konšování

Dvouhřídelový stroj na suché konšování

Suché konšování snižuje obsah vlhkosti v čokoládě a přitom odstraňuje těkavé a nežádoucí chuťové látky. Dvouhřídelová konše umožňuje zkrátit dobu konšování. Zkracuje dobu konšování na 6 hodin DRC-2 od firmy Royal Duyvis...

Boxy typu Downflow booth

Boxy typu Downflow booth

Poskytuje nejvyšší možnou ochranu operátora před kontaktem s potenciálně nebezpečnými částicemi uvolňujícími se do vzduchu během ručního zpracování práškových hmot, např. při vzorkování, plnění či dávkování. Odstranění částic pohybujících se...

Stůl s vertikálním laminárním prouděním

Stůl s vertikálním laminárním prouděním

Vertikální laminární proudění vzduchu filtrovaného filtrem HEPA (down-flow) brání přístupu vzduchu z okolního prostředí a vytváří tak pracovní prostor s ochranou vzorků, splňující požadavky normy ISO 14644-1 (Třída 5). Ochrana...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.

Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.