Stroje na potahování jsou navrženy tak, aby potahovaly cukrovinky nebo pekařské předměty v kapalném médiu, nejčastěji čokoládě, které se pak ochlazují, aby vytvořily vrstvu, která zapouzdřuje potravinářský výrobek. Jedná se o metodu výroby, která replikuje tradiční ruční ponoření. Zařízení může být použito k úplnému pokrytí produktu včetně spodní strany, nebo jen k obrobení horní nebo boční strany, v závislosti na konstrukci výrobku a receptu.
Vekamaf má dlouholeté zkušenosti s poskytováním poradenství v odvětvích čokolády, cukrovinek a pekárenského průmyslu na nejnovější vývoj v oblasti obalového zařízení pro potravinářské výrobky. Spolupracujeme s nejmodernějšími dodavateli a výrobci zařízení na světě, abychom zajistili, že pro naše klienty budou k dispozici nejnovější technologie. Ujistíme se, že rozumíme vašim výrobním potřebám a pak přizpůsobíme naše doporučení, abychom zajistili bezproblémovou integraci vylepšených technologií do stávající výrobní linky, nebo vám můžeme pomoci navrhnout zcela novou linku, která může těžit z nejnovějších pokroků v oblasti efektivity a úspor energie pokud jde o enrobing.
U mražených potravin je výběr kvalitních obalů zásadní pro ochranu před vniknutím mikroorganismů, světlem a ztrátou vlhkosti. Kromě dobré ochrany musí zvolený materiál odolávat i mrazu. S ohledem na toto...
Obalové štítky vám umožňují nabídnout podrobné informace na malém prostoru nebo umístit další informace o vašich produktech. Etikety se nemačkají, pokud jsou ovinuty kolem válcových předmětů, takže jsou ideální pro...
Je důležité mít na lahvičkách přesné a trvanlivé štítky, aby se předešlo nehodám nebo předávkování. Štítky na těchto lahvičkách jsou neustále vystavovány kapalinám a každodenní manipulaci; proto vyžadují zvláštní péči,...
Primárním účelem a cílem balení potravin je ochrana všech potravinářských výrobků před poškozením a prevence bakterií, plísní a plísní. Vzhledem k tomu, že obal chrání potraviny během skladování, distribuce a...
Společnosti v potravinářském průmyslu vědí, jak důležité jsou obaly pro udržení čerstvých potravin a zajištění jejich snadné přepravy. Aby byla zajištěna prodloužená trvanlivost a větší celistvost těsnění, měly by být...
Kompaktní a čisté vakuové zatavovače pomáhají zvyšovat hodnotu a kvalitu potravinářských výrobků. Průmyslové vakuové balicí stroje odstraňují kyslík a zabraňují mikroorganismům ve vzduchu poškodit jídlo a současně snižují růst bakterií....
Průmyslové cook-in balení nabízí řadu výhod jak pro provozovatele stravovacích služeb, tak pro spotřebitele. Vlastnosti bariéry proti vlhkosti a tepelné odolnosti vařených obalů umožňují snadnou mikrovlnnou přípravu, zabraňují kontaminaci povrchů...
Jak název napovídá, Form Fill Seal je stroj, který balíček současně formuje, plní a uzavírá. Většina systémů FFS je neuvěřitelně složitá a obsahuje ovládací sítě a počítačová rozhraní. Najít stroj,...
Vakuové balení je, když je výrobek položen na podnos nebo na lepenku s tenkou vrstvou plastu. Vakuové obaly masa a sýrů jsou vynikající volbou, která koncovým uživatelům a maloobchodníkům nabízí...
V sektoru sekundárních obalů je schopnost manipulovat s různými typy tobolek a přizpůsobit je podle potřeb zákazníků důležitým prvkem, pokud jde o nejoblíbenější nápoj: kávu. Abyste byli na tomto obrovském...
V přeplněném a konkurenčním cukrářském průmyslu jsou atraktivní čokoládové obaly klíčovou součástí generování dobrého prodeje. Pokud jste začínajícím nebo malým výrobcem řemeslné čokoládky, může být těžké najít řešení balení, které...
Hledáte balící stroj v malém měřítku, který dokáže zabalit malé neapolské čokolády a malé tabličky, aby vypadaly atraktivně, ale zároveň umožňuje použití různých druhů obalových materiálů a velikostí? Najít řešení...
Inženýři společnosti Vekamaf mají bohaté zkušenosti s protahovacími technologiemi. Nabízíme přístup ke kontinuálním stojům na potahování čokoládou, které vyhovují všem výrobním objemům, od největších velkokapacitních linek až po malou, vysoce kvalitní laboratorní výrobu.
Pro pilotní řady nebo menší výrobní požadavky můžeme poskytnout celou řadu kombinovaných temperovacích a potahovacích strojů, které nabízejí dvě zařízení v jednom.
U speciálních a nečokoládových potahování můžeme doporučit zařízení pro potahování viskózními kapalinami, jako jsou karamely nebo polevy na mražené nebo chlazené výrobky, např. zmrzliny nebo koláče.