Zdobení nebo dekorace konečného stylu pomocí přísad do potravin je klíčovou součástí poskytování kvalitního konečného produktu v cukrárnách a pekárenství. Zdobící zařízení může mít širokou škálu funkcí a jsou různé způsoby jak ozdobit výrobek, než se přesune do konečného balení. Některá zařízení jsou navržena tak, aby používala přísady jako džemy, omáčky, karamely a krémy a aplikovala je na jiný produkt jako dekorativní povrch. Další zdobení zahrnuje použití přísad k vytvoření tvarů, které se pak přidávají do finálního produktu v samostatném procesu.
Mnoholeté zkušenosti společnosti Vekamaf v pekárenském a cukrářském průmyslu zajišťují, že vždy dokážeme poradit našim klientům nejdříve v zdokonalování technologických zařízení. Naši inženýři zajišťují, že důkladně pochopíme vaše výzvy spojené se zdobením výrobků a protože spolupracujeme s nejmodernějšími výrobci zařízení na světě, jsme vždy schopni přinést vám nejnovější vybavení pro zdobení s vysokou účinností a úsporou energie. Naše produkty dokáží bezproblémově pracovat s vašimi stávajícími linkami a zajistit rychlou návratnost investic.
Potřebujete snížit své náklady na energie a dopad na životní prostředí, ale potřebujete si zachovat špičkovou kvalitu potahování? Klasické potahovací stroje zpracovávající temperovanou čokoládovou hmotu mají obrovskou spotřebu, protože ve...
Potřebujete pro svůj nepřetržitý provoz s multiproduktovou linkou kontinuální potahovač na čokoládu? Klasické velkoobjemové potahovače bývají neohrabané a při změně receptury nebo směny zabere spoustu času, než se vymění a...
Stejnoměrné pražení je při výrobě chutné čokolády zcela zásadním faktorem. Přesné řízení teploty a parametrů rotace je zcela nezbytné k zajištění dodávky správného množství tepla každému jednotlivému bobu po celou...
Doby a teploty pražení se mohou různit podle typu zpracovávaného produktu a požadovaného koncového produktu. Reprodukovatelný profil procesu pražení umožňuje přípravu konzistentního produktu. Pražení bobů, drtě a ořechů s programovatelnou...
Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...
Vývoj nových produktů, výroba speciálních druhů čokolád, laboratorní zkoušky, výroba čokolády přímo v obchodech, to vše vyžaduje stroj na výrobu čokolády s malou kapacitou. Přeměna kakaových bobů v tabulky jemné čokolády v...
Homogenní pražení kakaových bobů je při výrobě jemné čokolády naprosto zásadní. Přesné řízení teploty je nezbytné proto, aby každý jednotlivý bob získával po celou požadovanou dobu pražení potřebné množství tepla....
Řezání kontinuálních proužků a plátků směsi ingrediencí na jednotlivé tyčinky, pásky a jiné tvary konečných produktů. Představujeme vysokorychlostní příčnou řezačku s kapacitou až 1000 řezů/min, vhodnou k řezání všech typů...
Řezání kontinuálního plátu směsi ingrediencí na oddělené nekonečné proužky, které budou dále zpracovány do tvarů tyčinek nebo jiných konečných tvarů. Podélná řezačka kontinuálních plátů vhodná k řezání plátů všech typů...
Formování směsi ingrediencí do kontinuálního plátu pro jeho další zpracování do tvarů tyčinek, dílků a jiných tvarů. Zajistí spolehlivé formování plátů provzdušněných produktů a produktů citlivých na působení tlaku z...
Umožňuje zdobit potahované produkty klikatými, hranatými nebo obloukovými vzory. Vylepšete své potahované čokoládové výrobky kvalitním zdobením DC JAZZ od firmy Hacos je vícetrysková zdobička na čokoládu. Flexibilní zařízení, které zhodnotí...
Vyklápění čokoládových výrobků z forem je často problematickou fází výroby. Flexibilním řešením může být pořízení samostatného stroje. Snadné vyklápění čokolády z forem DM 720 od firmy Hacos je automatický samostatný stroj na...
Poskytujeme nejnovější technologii schopnou vysokorychlostní a vysoce přesné dekorace pomocí složitějších hmot, jako jsou džemy, karamely, čokoláda a další hmoty na bázi tuku. Zařízení mohou pracovat, tak aby dávkovali přímo do konečného produktu nebo samostatně, aby byly kombinovány v pozdějším procesu.
Pro pokročilejší dekorativní práci nabízí společnost Vekamaf řadu formovacích strojů. Se schopností vytvářet složité tvary a konstrukce a rychlé přechody jsou tyto stroje ideální pro šaržovou výrobu nebo pro víceúčelové procesy.
Přímý multi-tryskový čokoládový dekorátor umožňuje rychlé dekorování ve stylu zig-zag, smyčky a dalších šablon přímo na předem potažené výrobky, které umožňují maximální průchodnost. Jsme také schopni poradit o řadě pomocných zařízení, jako jsou dávkovače a extrudery.