Šaržový | Stroje a zařízení | Potraviny

Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě.  Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.

Číst více
Našli jsme 12 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Stroj na konšování čokolády pro malé dávky a labortorní použití

Stroj na konšování čokolády pro malé dávky a labortorní použití

Konšování hraje v procesu rozvinutí chuti čokolády naprosto klíčovou roli. Laboratorní zkoušky a práce spojené s vývojem potřebují malé konšovací stroje, vybavené přesným řízením parametrů procesu. Konšování malých homogenních dávek...

Podélný stroj na konšování čokolády

Podélný stroj na konšování čokolády

Vysoce kvalitní čokoláda vyžaduje speciální konšování. Přesné řízení teploty a parametrů míchání jsou nezbytnou potřebou ke zlepšení chuti a zajištění konzistentní kvality. Konšování vysoce kvalitní čokolády s přesným řízením Podélný...

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Vývoj nových produktů, výroba speciálních druhů čokolád, laboratorní zkoušky, výroba čokolády přímo v obchodech, to vše vyžaduje stroj na výrobu čokolády s malou kapacitou. Přeměna kakaových bobů v tabulky jemné čokolády v...

Systém na vyprázdnění velkoobjemových vaků

Systém na vyprázdnění velkoobjemových vaků

Prašnost, ztráta produktu a jeho kontaminace, to jsou hlavní rizika při vysypávání produktů z různých typů velkoobjemových vaků. Rozdíly dané typem materiálu a vaků, aspekty týkající se prostředí, kapacita systému...

Hygienická linka pro manipulaci s FIBC

Hygienická linka pro manipulaci s FIBC

Je mnoho faktorů, které je při manipulaci s vaky FIBC nebo velkoobjemovými vaky uvážit. Zejména druh produktu, typ používaných vaků, aspekty prostředí, kapacitu systému a otázky rozpočtu. Vaky musí být...

Dávková tekutá konše

Dávková tekutá konše

Konšování je proces, při kterém dochází k redistribuci tukové fáze a chuťových látek z kakaové sušiny. Proces je důležitý zejména proto, že výrazně ovlivňuje texturu a chuť hotové čokolády, proto jsou...

Jednohřídelová konše

Jednohřídelová konše

Metoda suchého konšování snižuje obsah vlhkosti v čokoládových vločkách při současném odstraňování těkavých a chuťově nežádoucích látek. Při zpracovávání menších množství lze uspokojivých výsledků dosáhnout i za použití jednohřídelového konšovacího stroje....

Dvouhřídelový stroj na suché konšování

Dvouhřídelový stroj na suché konšování

Suché konšování snižuje obsah vlhkosti v čokoládě a přitom odstraňuje těkavé a nežádoucí chuťové látky. Dvouhřídelová konše umožňuje zkrátit dobu konšování. Zkracuje dobu konšování na 6 hodin DRC-2 od firmy Royal Duyvis...

Stůl s vertikálním laminárním prouděním

Stůl s vertikálním laminárním prouděním

Vertikální laminární proudění vzduchu filtrovaného filtrem HEPA (down-flow) brání přístupu vzduchu z okolního prostředí a vytváří tak pracovní prostor s ochranou vzorků, splňující požadavky normy ISO 14644-1 (Třída 5). Ochrana...

Komptaktní stůl s horizontálním laminárním prouděním

Komptaktní stůl s horizontálním laminárním prouděním

Horizontální laminární proudění vzduchu filtrovaného filtrem HEPA (cross-flow) vytváří optimální pracovní prostor, splňující požadavky normy ISO 14644-1 (Třída 5). Kompaktní box nabízející snadno přístupný manipulační prostor pro biologicky bezpečné materiály...

Stůl s horizontálním laminárním prouděním

Stůl s horizontálním laminárním prouděním

Horizontální laminární proudění vzduchu filtrovaného filtrem HEPA (cross-flow) brání přístupu vzduchu z okolního prostředí a vytváří tak pracovní prostor s ochranou vzorků, splňující požadavky normy ISO 14644-1 (Třída 5). Vhodné...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.

Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.