Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě. Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.
Číst víceKvalita semen a zrn se začíná zhoršovat, jakmile jsou sklizeny. Proto je nezbytné co nejdříve odstranit nečistoty a špínu, aby byl zajištěn vysoce kvalitní produkt pro koncové uživatele. Aby se...
Je velmi obtížné oddělit semena s prasklinami nebo otvory od nepoškozených semen. Způsob, jak toho dosáhnout, je použít železitý prášek a vyplnit tyto nedokonalosti semen a tím je oddělit. Proto...
Procesy typu clean-in place (CIP - čištění systémů na místě) jsou nezbytnou součástí výroby potravin a nápojů, která nesmí selhat. Až příliš často však čistící postupy nejsou vyladěné pro produkt,...
Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...
Vývoj nových produktů, výroba speciálních druhů čokolád, laboratorní zkoušky, výroba čokolády přímo v obchodech, to vše vyžaduje stroj na výrobu čokolády s malou kapacitou. Přeměna kakaových bobů v tabulky jemné čokolády v...
Po rozdrcení bobů je před konšováním nutné ještě zredukovat velikost částic. Při mletí může docházet ke vzniku nadměrného tepla, kterým může být ovlivněna chuť produktu. Redukce velikosti částic v chlazeném...
K výrobě chutné čokolády je nezbytné odstranit z kakaových bobů slupky a skořápky. K dosažení maximální možné separace je třeba plné řízení parametrů. Fragmentace bobů, odstranění zbytků skořápek a třídění...
Úhledné rozdělení sušeného ovoce bez jeho poškození vyžaduje jemnou a zkušenou manipulaci. Ruční zpracování je časově náročné, využití vody je velmi neefektivní. Mechanická alternativa tak vyžaduje flexibilitu, která umožní manipulaci...
Mletí kávy na různé stupně hrubosti, od velmi jemného až po hrubé, vyžaduje skutečně precizní zpracování, které zajistí reprodukovatelnou kvalitu namletí. Vynikající namletí při každém použití Mlýnek Brunner Anliker M8...
Při sekání ořechů může docházet ke vzniku velkého objemu nevyužitého a odpadního zbytkového ořechového prachu. Kostičky z lískových oříšků, mandlí, arašídů a pistácií rychle a čistě S vysokou úrovní provozní...
Tlakem vznikajícím při mletí může docházet k poškození potravinového produktu. Stejně tak může docházet i k nežádoucímu zahřívání a ztrátě přírodních olejů. Jemné zpracování ořechů a jiných potravin bez stlačování...
Mazlavost, shlukování a drolení – to jsou běžné problémy vyskytující se při strouhání sýra a jiných potravin s měkkou strukturou. Spolehlivé nastrouhání najemno, středně nebo nahrubo bez poničení koncového produktu...
Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.
Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.