Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě. Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.
Číst vícePlýtváte kvůli svému současnému potahovacímu stroji penězi? Potřebovali byste snížit provozní náklady a zvýšit flexibilitu obalování, aniž by se přitom snížila kvalita? Nejnovější kombinace temperovacího a potahovacího stroje využívá pokročilý...
Potřebujete pro svůj nepřetržitý provoz s multiproduktovou linkou kontinuální potahovač na čokoládu? Klasické velkoobjemové potahovače bývají neohrabané a při změně receptury nebo směny zabere spoustu času, než se vymění a...
Potřebujte snížit spotřebu energie kvůli jejím rostoucím cenám nebo s ohledem na ochranu životního prostředí, popř. kvůli obojímu? Nyní je k dispozici temperovací stroj na čokoládu, který vyrobí ty nejkvalitnější...
Konšování hraje v procesu rozvinutí chuti čokolády naprosto klíčovou roli. Laboratorní zkoušky a práce spojené s vývojem potřebují malé konšovací stroje, vybavené přesným řízením parametrů procesu. Konšování malých homogenních dávek...
Vysoce kvalitní čokoláda vyžaduje speciální konšování. Přesné řízení teploty a parametrů míchání jsou nezbytnou potřebou ke zlepšení chuti a zajištění konzistentní kvality. Konšování vysoce kvalitní čokolády s přesným řízením Podélný...
Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...
Vývoj nových produktů, výroba speciálních druhů čokolád, laboratorní zkoušky, výroba čokolády přímo v obchodech, to vše vyžaduje stroj na výrobu čokolády s malou kapacitou. Přeměna kakaových bobů v tabulky jemné čokolády v...
Konšování je proces, při kterém dochází k redistribuci tukové fáze a chuťových látek z kakaové sušiny. Proces je důležitý zejména proto, že výrazně ovlivňuje texturu a chuť hotové čokolády, proto jsou...
Pro zpracování čokolády, čokoládových náhražek a kakaových hmot v tenké vrstvě. Šetří čas, energii a prostor Tekutá konše CLC od firmy Royal Duyvis Wiener byla navržena speciálně pro zpracovávání čokolády, čokoládových...
Vysoce výkonný a snadno ovladatelný automatický stroj na temperování čokolády pro skutečně mistrnou kvalitu. Čokoláda je velmi pomalu zahřívána a poté stejně pomalu ochlazována, díky čemuž získá hedvábně jemnou konzistenci....
Ideální pro dávkové temperování náplní s čokoládovým základem a ochucených čokolád. Temperujte náplně, aby si zachovaly kvalitu HB Batch tempering od firmy Hacos je automatický stroj na dávkové temperování čokolády a...
Vhodný zejména pro plnění potahovacích strojů, zásobníků a systémů na zdobení. Maloobjemové profesionálně řízené temperování HTF od Hacos jsou průmyslové temperovací stroje pro malovýrobu. V nabídce jsou modely o kapacitě...
Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.
Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.