Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě. Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.
Číst vícePro přesné srovnání míry konverze uhlíku a výtěžků u šesti souběžně probíhajících anaerobních fermentací. Velmi přesná charakteristika kvality fermentace Monitor procesů alkoholového kvašení od firmy Getinge Applikon je robustní a uživatelsky...
Pro komplexní multifunkční linky výroby nápojů je zapotřebí přizpůsobitelné zařízení na uzavírání plechovek. Uzavírání plechovek při nízké rychlosti pro speciální výroby nápojů Zařízení na uzavírání plechovek Ferrum FC 03, F5,...
Potravinářský a nápojový průmysl se potýkají s neustálými výzvami. Kontaminace a zkřížená infekce mikroorganismy představuje při výrobě velké riziko. Díky hygienickému a energeticky úspornému pasterizačnímu systému se mohou tato rizika...
Piva z malých pivovarů nejsou produkována ve velkém, přičemž pasterizace je jedním z nejdůležitějších kroků. Je zapotřebí šetrný roztok, který zachová chuť a prodlouží dobu spotřeby výrobku a usnadní tak jeho...
V odvětví výroby nápojů se musí nápoje pasterizovat, aby se zničily patogeny a prodloužila se skladovatelnost nápoje při zachování jeho kvality a čerstvosti. Pro pasterizaci nápojů se požaduje jednoduché a...
Pro vývoj extrahovaných koncentrátů na bázi vody nebo alkoholu představuje malá pilotní odpařovací linka ideální řešení pro testování a vývoj produktů ve spolehlivé a snadno použitelné konfiguraci, případně pro výrobu...
Extrakční linka vyrobená na míru s využitím nejmodernějších technologií může zlepšit účinnost a snížit náklady při výrobě přírodních extraktů pro potravinářský a farmaceutický průmysl. Extrakční linka pro získávání esenciálních olejů,...
Když se má na plechovku určenou pro koncového zákazníka vytisknout datum a číslo šarže, musí být plechovka suchá a bez prachu, jinak dojde k chybě tisku. Pro přípravu plechovek před...
Kontrola sklenic a lahví, zda v nich nejsou cizorodá tělesa, je v potravinářském průmyslu důležitou součástí zajištění bezpečnosti produktů i ochrany spotřebitelů. Tradiční rentgenové systémy mohou být pomalé, snižovat produkční...
Klínové sáčky jsou populárním obalem pro střední formáty výrobků, zvláště pak pro granulované výrobky, jakým je například káva. Je to ideální řešení také pro tekutiny. Vzhledem k požadavkům na dokonalé...
Při velkoobjemové výrobě práškových hmot a tekutin v různých průmyslových odvětvích je nezbytné mít rychlý a spolehlivý systém HFFS pro plnění sáčků. Vyšší rychlost nesmí být na úkor přesnosti ani...
Předem vyrobené sáčky mohou v klasických vačkových mechanických strojích HFS působit problémy. Bývá to způsobeno tím, že uchopovače nemohou vyvinout dostatečný tlak, aby sáčky udržely na místě, když se používá...
Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.
Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.