Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě. Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.
Číst víceÚčinná počáteční příprava ovoce a zeleniny na výrobu může být bez příslušného zařízení obrovským problémem. A proto, pokud hledáte řešení, které je schopno účinně odstranit ty nejodolnější nečistoty z produktů,...
Při výrobě zubní pasty patří mezi nejobtížnější a nejnáročnější aplikace míchání dispergační a směšovací prášky do kapalin za účelem vytvoření konzistentního homogenního produktu. Hlavním problémem spojeným se směšováním prášků do...
Pro komplexní multifunkční linky výroby nápojů je zapotřebí přizpůsobitelné zařízení na uzavírání plechovek. Uzavírání plechovek při nízké rychlosti pro speciální výroby nápojů Zařízení na uzavírání plechovek Ferrum FC 03, F5,...
Sterilizace je při výrobě nápojů důležitý proces, kterým se zajišťuje vyhubení mikroorganismů. Je důležité zabránit možnosti opětovného infikování výrobku nesterilním víčkem. Proto je potřeba mít specializovaný, na míru ušitý systém...
Mokré nádoby jsou nepřijatelné a při výrobě potravin a nápojů mohou působit potíže. Je tedy zapotřebí systém, který zabrání sklouzávání nebo krčení štítků, který také umožní vysušení oblastí, na něž...
Potravinářský a nápojový průmysl se potýkají s neustálými výzvami. Kontaminace a zkřížená infekce mikroorganismy představuje při výrobě velké riziko. Díky hygienickému a energeticky úspornému pasterizačnímu systému se mohou tato rizika...
Piva z malých pivovarů nejsou produkována ve velkém, přičemž pasterizace je jedním z nejdůležitějších kroků. Je zapotřebí šetrný roztok, který zachová chuť a prodlouží dobu spotřeby výrobku a usnadní tak jeho...
V odvětví výroby nápojů se musí nápoje pasterizovat, aby se zničily patogeny a prodloužila se skladovatelnost nápoje při zachování jeho kvality a čerstvosti. Pro pasterizaci nápojů se požaduje jednoduché a...
Sušení mrazem (lyofilizace) může být nákladný proces spojený s mnoha obtížemi. Když se jedná o výrobky pro zdravou výživu, je nutné zajistit, aby výrobek byl stabilní, koncentrovaný a měl dlouhou...
Pro šetrné vysoušení kapalných koncentrátů a jejich přeměně na granule nebo prášek je energeticky nejúspornějším procesem podtlakové sušení. Podtlakový sušicí systém vyrobený na míru kontroluje při takovém šetrném vysoušení charakteristiky...
Sušení mrazem neboli lyofilizace je nejšetrnější metoda sušení, kdy se co nejvíc uchovává aroma produktu. Je široce využívaná při zpracování kávy, ale také v aplikacích potravinářského a farmaceutického průmyslu. Specializované...
Předtím, než zakoupíte úplnou extrakční linku, musíte určit správné parametry procesu pro vaše výrobky. Malá extrakční linka pro zkušební provoz představuje ideální řešení pro testování a vývoj ve spolehlivé a...
Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.
Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.