Technologie pro potravinářský průmysl

Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě.  Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.

Číst více
Našli jsme 17 řešení , na základě vašeho výběru.
Vyberte pro hledání jiných řešení
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Pětistupňový sítový fukar na kakaové boby

Pětistupňový sítový fukar na kakaové boby


K výrobě chutné čokolády je nezbytné odstranit z kakaových bobů slupky a skořápky....

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg


Vývoj nových produktů, výroba speciálních druhů čokolád, laboratorní zkoušky, výroba čokolády přímo v obchodech, to...

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg


Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce...

Stroj na rafinaci čokolády s chlazením

Stroj na rafinaci čokolády s chlazením


Po rozdrcení bobů je před konšováním nutné ještě zredukovat velikost částic. Při mletí...

Vertikální kulové mlýny pro rafinaci čokolády

Vertikální kulové mlýny pro rafinaci čokolády


Kulové mlýny a mlýny s poháněným médiem jsou ideální na výrobu velmi jemných prášků....

Horizontální kulový mlýn na válcování čokolády

Horizontální kulový mlýn na válcování čokolády


Pro přípravu velmi jemných prášků je možné využít kulový mlýn nebo kulový mlýn...

Dvouválcová válcovací stolice na předzpracování čokolády

Dvouválcová válcovací stolice na předzpracování čokolády


Tyto stroje se obvykle používají ke zjemňování a kalibrování rozměrů krystalů cukru v dávce...

Tříválcová stolice na zpracování čokolády

Tříválcová stolice na zpracování čokolády


Ideální na mísení, mletí a uhlazování produktů při výrobě čokoládových hmot, náplní a...

Pětiválcová stolice na zpracování čokolády

Pětiválcová stolice na zpracování čokolády


Pokud máte v úmyslu vyrábět klasickou čokoládu vysoké kvality, je pro vás stolice 5...

Mísič a válcovací stroj na čokoládové náhražky

Mísič a válcovací stroj na čokoládové náhražky


Tento systém je určen pro snadné mísení a rafinování maloobjemových dávek kakaové hmoty,...

Laboratorní kulový mlýn na výrobu čokolády

Laboratorní kulový mlýn na výrobu čokolády


Kulové mlýny jsou mlecí stroje válcovitého tvaru používané pro mletí, mísení nebo rafinování...

Kontinuální linka na výrobu čokolády s vertikálními kulovými mlýny

Kontinuální linka na výrobu čokolády s vertikálními kulovými mlýny


Pro mísení a rafinování roztavené kakaové hmoty, cukru a lecitinu je možné využít...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ

Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?

Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.