Filtrace | Stroje a zařízení | Potraviny

V odvětví potravinářského a nápojového průmyslu existuje velmi široká škála kapalných procesů a mnohé z nich vyžadují, aby byli složky nebo hotové výrobky sítovány nebo filtrovány s cílem odstranit nečistoty, zpracovat vedlejší produkty a zvýšit konečnou kvalitu.


V procesech, kde jsou lisovány surové složky nebo kde se přísady dostávají do kapalného prostředí, je nutná účinná filtrace k odstranění nečistot nebo zachycení požadovaných složek. Mnoho procesů může vyžadovat průtok vzduchu, který byl filtrován, aby se odstranily částice, zejména v čistých prostorách nebo kde jsou regulovány teploty a vlhkost.


Vekamaf má rozsáhlé zkušenosti ve všech oblastech filtračního zařízení pro potravinářský průmysl. Naši inženýři spolupracují s některými nejmodernějšími výrobci zařízení v průmyslu, kteří mají k dispozici nejnovější technologie. Posuzujeme požadavky na filtraci a zajistíme, že se naše zařízení bude bezproblémově integrováno s vaší stávající výrobní linkou pomocí pokročilých technologií ke zvýšení výkonu a snížení nákladů.

 

Číst více
Našli jsme 21 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Plýtváte kvůli svému současnému potahovacímu stroji penězi? Potřebovali byste snížit provozní náklady a zvýšit flexibilitu obalování, aniž by se přitom snížila kvalita? Nejnovější kombinace temperovacího a potahovacího stroje využívá pokročilý...

Kontinuální potahovač na čokoládu

Kontinuální potahovač na čokoládu

Potřebujete pro svůj nepřetržitý provoz s multiproduktovou linkou kontinuální potahovač na čokoládu? Klasické velkoobjemové potahovače bývají neohrabané a při změně receptury nebo směny zabere spoustu času, než se vymění a...

Energeticky úsporný temperovací stroj na čokoládu

Energeticky úsporný temperovací stroj na čokoládu

Potřebujte snížit spotřebu energie kvůli jejím rostoucím cenám nebo s ohledem na ochranu životního prostředí, popř. kvůli obojímu? Nyní je k dispozici temperovací stroj na čokoládu, který vyrobí ty nejkvalitnější...

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Vývoj nových produktů, výroba speciálních druhů čokolád, laboratorní zkoušky, výroba čokolády přímo v obchodech, to vše vyžaduje stroj na výrobu čokolády s malou kapacitou. Přeměna kakaových bobů v tabulky jemné čokolády v...

Linka na zpracování kakaového másla s filtračním systémem

Linka na zpracování kakaového másla s filtračním systémem

Kakaové máslo po vylisování nikdy není zcela bez obsahu pevných látek. Zpracování kakaového másla proto musí zahrnovat filtraci a temperování, a až poté může být vytemperované kakaové máslo plněno a...

Odvlhčovače vzduchu

Odvlhčovače vzduchu

U postupů a produktů citlivých na vlhkost může používání vysoušečů vzduchu pomoci výrazně snížit náklady na provoz závodu. Přesné řízení vlhkosti a teploty Odvlhčovače vzduchu od firmy Ventilex se nabízí v řadě...

Automatický kontinuální temperovací stroj

Automatický kontinuální temperovací stroj

Vysoce výkonný a snadno ovladatelný automatický stroj na temperování čokolády pro skutečně mistrnou kvalitu. Čokoláda je velmi pomalu zahřívána a poté stejně pomalu ochlazována, díky čemuž získá hedvábně jemnou konzistenci....

Dávkový temperovací stroj na čokoládu a náplně

Dávkový temperovací stroj na čokoládu a náplně

Ideální pro dávkové temperování náplní s čokoládovým základem a ochucených čokolád. Temperujte náplně, aby si zachovaly kvalitu HB Batch tempering od firmy Hacos je automatický stroj na dávkové temperování čokolády a...

Průmyslový maloobjemový temperovací stroj

Průmyslový maloobjemový temperovací stroj

Vhodný zejména pro plnění potahovacích strojů, zásobníků a systémů na zdobení. Maloobjemové profesionálně řízené temperování HTF od Hacos jsou průmyslové temperovací stroje pro malovýrobu. V nabídce jsou modely o kapacitě...

Automatický stroj pro dávkovou temperaci čokolády

Automatický stroj pro dávkovou temperaci čokolády

Automatický stroj pro temperaci čokolády, vhodný pro automatické dávkové výroby se středními objemy produkce. Spusťte temperaci s využitím stroje s velkou energetickou účinností Zařízení HMT 100 společnosti Hacos je automatický...

Automatický stroj pro kontinuální temperaci čokolády, s čerpadlem

Automatický stroj pro kontinuální temperaci čokolády, s čerpadlem

Stroj pro kontinuální temperaci čokolády pro středněobjemové výroby. Nízkonákladová temperace pro kontinuální středněobjemové výroby Stroj HST-150 společnosti Hacos je automatické zařízení pro kontinuální temperaci čokolády, s nízkými náklady. Stroj je...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Technologie filtrace v procesech výroby potravin


Čistý a suchý vzduch může být životně důležitý pro celou škálu specializovaných aplikací, aby se zabránilo kontaminaci a problémům s kvalitou výrobků, ale také ochrana pracovní síly v procesech, které mohou vytvářet zvýšené hladiny vzdušných částic. Stejně jako technologie filtrování vzduchu můžeme doporučit i odvlhčování a úpravu vzduchu, abychom ochránili výrobní prostředí nebo zlepšili kvalitu výrobku.


Tam, kde jsou přijímány tekuté vstupy s vysokou úrovní nečistot nebo kontaminace, máme řadu vysokotlakých lisových filtrů ve vertikálních nebo horizontálních formátech. U vysokoteplotních kapalin, kde je žádoucí minimální plýtvání, můžeme doporučit vysoce výkonné deskové filtry.


Pro potřeby filtrace větších rozměrů máme k dispozici celou řadu vakuových pásových filtrů a vakuových bubnových filtrů, které mohou být přizpůsobeny velikostem jakékoli aplikace.


Vekamaf může pomoci při separačních procesech pro konkrétní potravinářské odvětví. Například náš ´winnower´ kakaových bobů účinně odstraňuje slupku z kakaových bobů, což umožňuje produkci čokolády nejvyšší kvality.