Zdobení nebo dekorace konečného stylu pomocí přísad do potravin je klíčovou součástí poskytování kvalitního konečného produktu v cukrárnách a pekárenství. Zdobící zařízení může mít širokou škálu funkcí a jsou různé způsoby jak ozdobit výrobek, než se přesune do konečného balení. Některá zařízení jsou navržena tak, aby používala přísady jako džemy, omáčky, karamely a krémy a aplikovala je na jiný produkt jako dekorativní povrch. Další zdobení zahrnuje použití přísad k vytvoření tvarů, které se pak přidávají do finálního produktu v samostatném procesu.
Mnoholeté zkušenosti společnosti Vekamaf v pekárenském a cukrářském průmyslu zajišťují, že vždy dokážeme poradit našim klientům nejdříve v zdokonalování technologických zařízení. Naši inženýři zajišťují, že důkladně pochopíme vaše výzvy spojené se zdobením výrobků a protože spolupracujeme s nejmodernějšími výrobci zařízení na světě, jsme vždy schopni přinést vám nejnovější vybavení pro zdobení s vysokou účinností a úsporou energie. Naše produkty dokáží bezproblémově pracovat s vašimi stávajícími linkami a zajistit rychlou návratnost investic.
U mražených potravin je výběr kvalitních obalů zásadní pro ochranu před vniknutím mikroorganismů, světlem a ztrátou vlhkosti. Kromě dobré ochrany musí zvolený materiál odolávat i mrazu. S ohledem na toto...
Obalové štítky vám umožňují nabídnout podrobné informace na malém prostoru nebo umístit další informace o vašich produktech. Etikety se nemačkají, pokud jsou ovinuty kolem válcových předmětů, takže jsou ideální pro...
Je důležité mít na lahvičkách přesné a trvanlivé štítky, aby se předešlo nehodám nebo předávkování. Štítky na těchto lahvičkách jsou neustále vystavovány kapalinám a každodenní manipulaci; proto vyžadují zvláštní péči,...
Primárním účelem a cílem balení potravin je ochrana všech potravinářských výrobků před poškozením a prevence bakterií, plísní a plísní. Vzhledem k tomu, že obal chrání potraviny během skladování, distribuce a...
Společnosti v potravinářském průmyslu vědí, jak důležité jsou obaly pro udržení čerstvých potravin a zajištění jejich snadné přepravy. Aby byla zajištěna prodloužená trvanlivost a větší celistvost těsnění, měly by být...
Kompaktní a čisté vakuové zatavovače pomáhají zvyšovat hodnotu a kvalitu potravinářských výrobků. Průmyslové vakuové balicí stroje odstraňují kyslík a zabraňují mikroorganismům ve vzduchu poškodit jídlo a současně snižují růst bakterií....
Průmyslové cook-in balení nabízí řadu výhod jak pro provozovatele stravovacích služeb, tak pro spotřebitele. Vlastnosti bariéry proti vlhkosti a tepelné odolnosti vařených obalů umožňují snadnou mikrovlnnou přípravu, zabraňují kontaminaci povrchů...
Jak název napovídá, Form Fill Seal je stroj, který balíček současně formuje, plní a uzavírá. Většina systémů FFS je neuvěřitelně složitá a obsahuje ovládací sítě a počítačová rozhraní. Najít stroj,...
Vakuové balení je, když je výrobek položen na podnos nebo na lepenku s tenkou vrstvou plastu. Vakuové obaly masa a sýrů jsou vynikající volbou, která koncovým uživatelům a maloobchodníkům nabízí...
V sektoru sekundárních obalů je schopnost manipulovat s různými typy tobolek a přizpůsobit je podle potřeb zákazníků důležitým prvkem, pokud jde o nejoblíbenější nápoj: kávu. Abyste byli na tomto obrovském...
V přeplněném a konkurenčním cukrářském průmyslu jsou atraktivní čokoládové obaly klíčovou součástí generování dobrého prodeje. Pokud jste začínajícím nebo malým výrobcem řemeslné čokoládky, může být těžké najít řešení balení, které...
Hledáte balící stroj v malém měřítku, který dokáže zabalit malé neapolské čokolády a malé tabličky, aby vypadaly atraktivně, ale zároveň umožňuje použití různých druhů obalových materiálů a velikostí? Najít řešení...
Poskytujeme nejnovější technologii schopnou vysokorychlostní a vysoce přesné dekorace pomocí složitějších hmot, jako jsou džemy, karamely, čokoláda a další hmoty na bázi tuku. Zařízení mohou pracovat, tak aby dávkovali přímo do konečného produktu nebo samostatně, aby byly kombinovány v pozdějším procesu.
Pro pokročilejší dekorativní práci nabízí společnost Vekamaf řadu formovacích strojů. Se schopností vytvářet složité tvary a konstrukce a rychlé přechody jsou tyto stroje ideální pro šaržovou výrobu nebo pro víceúčelové procesy.
Přímý multi-tryskový čokoládový dekorátor umožňuje rychlé dekorování ve stylu zig-zag, smyčky a dalších šablon přímo na předem potažené výrobky, které umožňují maximální průchodnost. Jsme také schopni poradit o řadě pomocných zařízení, jako jsou dávkovače a extrudery.