Bezpečnost | Stroje a zařízení | Potraviny

V moderním potravinářském průmyslu je důležité zajistit, aby vaše výrobní zařízení bylo pro vaše zaměstnance bezpečné a bylo v souladu s ekologickými kontrolami týkajícími se jakýchkoli výtoků nebo výfuků, které by vaše linka mohla uvolnit. Kontroly bezpečnosti a ochrany životního prostředí zahrnují systém filtrace částic, uzavřené přepravy a zpracování výfukových plynů pro odstranění nebo minimalizaci toxinů, kouře nebo pachů.

Společnost Vekamaf má rozsáhlé zkušenosti se stroji, které jsou navrženy tak, aby chránily bezpečnost pracovní síly a vašeho výrobního prostředí, stejně jako širší prostředí mimo vaše zařízení. Naši inženýři vám pomohou vybrat správného dodavatele, abyste se ujistili, že máte optimální technologii pro splnění vašich bezpečnostních a ekologických požadavků co nejúčinnějším způsobem a zároveň bezproblémově integrujete s vašimi stávajícími zařízeními. Můžeme vám pomoci orientovat se v inovačních technologiích, které jsou nyní k dispozici pro výběr těch nejvhodnějších pro vaše potřeby.

Číst více
Našli jsme 51 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Monitor alkoholového kvašení

Monitor alkoholového kvašení

Pro přesné srovnání míry konverze uhlíku a výtěžků u šesti souběžně probíhajících anaerobních fermentací. Velmi přesná charakteristika kvality fermentace Monitor procesů alkoholového kvašení od firmy Getinge Applikon je robustní a uživatelsky...

Osvětlený bioreaktor pro rostlinné buňky

Osvětlený bioreaktor pro rostlinné buňky

Lampy SSL (Solid state lamp) mají unikátní světelnou charakteristiku pro aplikace zahrnující kultivaci rostlinných buněk. Osvětlený bioreaktor se světelným zdrojem SSL je vhodný zejména pro laboratorní pěstování rostlin a dalších...

Průmyslový sterilizátor lahví

Průmyslový sterilizátor lahví

Sterilizace je při výrobě nápojů důležitý proces, kterým se zajišťuje vyhubení mikroorganismů. Je důležité zabránit možnosti opětovného infikování výrobku nesterilním víčkem. Proto je potřeba mít specializovaný, na míru ušitý systém...

CIP systém pro nápoje

CIP systém pro nápoje

Procesy typu clean-in place (CIP - čištění systémů na místě) jsou nezbytnou součástí výroby potravin a nápojů, která nesmí selhat. Až příliš často však čistící postupy nejsou vyladěné pro produkt,...

Pasterizační tunel na nápoje

Pasterizační tunel na nápoje

V odvětví výroby nápojů se musí nápoje pasterizovat, aby se zničily patogeny a prodloužila se skladovatelnost nápoje při zachování jeho kvality a čerstvosti. Pro pasterizaci nápojů se požaduje jednoduché a...

Pilotní extrakční linka na přírodní ingredience

Pilotní extrakční linka na přírodní ingredience

Předtím, než zakoupíte úplnou extrakční linku, musíte určit správné parametry procesu pro vaše výrobky. Malá extrakční linka pro zkušební provoz představuje ideální řešení pro testování a vývoj ve spolehlivé a...

Pilotní odpařovací linka pro získávání extraktů

Pilotní odpařovací linka pro získávání extraktů

Pro vývoj extrahovaných koncentrátů na bázi vody nebo alkoholu představuje malá pilotní odpařovací linka ideální řešení pro testování a vývoj produktů ve spolehlivé a snadno použitelné konfiguraci, případně pro výrobu...

Vzduchový proplachovací systém na nádoby

Vzduchový proplachovací systém na nádoby

Tradiční systémy proplachování nádob vodou používané v potravinářství a farmaceutickém průmyslu spotřebovávají velké množství vody, kterou se tak plýtvá. Propláchnuté nádoby je pak třeba vysušit, což dále zvyšuje spotřebu energie....

Tiskárna kódů na plechovky s integrovaným sušicím systémem

Tiskárna kódů na plechovky s integrovaným sušicím systémem

Když se má na plechovku určenou pro koncového zákazníka vytisknout datum a číslo šarže, musí být plechovka suchá a bez prachu, jinak dojde k chybě tisku. Pro přípravu plechovek před...

Oplachovací a vysoušecí systém na nádoby

Oplachovací a vysoušecí systém na nádoby

Plnění nádob používaných pro nejrůznější spotřební produkty bývá spojeno s určitým přelitím, zbytky nebo dalším odpadem, který je třeba odstranit dřív, než výrobek může postoupit dál k označení štítkem, potisku...

Mobilní sušička se vzduchovými noži na nádrže

Mobilní sušička se vzduchovými noži na nádrže

Sanitace a čištění velkých nádrží, jako jsou skladovací tanky nebo míchače je klíčovou fází výroby mnoha potravinářských a farmaceutických produktů. Avšak sušení těchto nádrží může být časově náročné, může zpomalovat...

Sušička se vzduchovými noži pro velkokapacitní výrobu nápojů v plechovkách

Sušička se vzduchovými noži pro velkokapacitní výrobu nápojů v plechovkách

Pro velkovýrobu nápojů v plechovkách je klíčovým faktorem výrobní kapacita a účinnost Kritickým prvkem procesu je vysoušení plechovek před tím, než se na ně udělá potisk a než se dají...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Technologie pro bezpečnost a ochranu životního prostředí

Ve společnosti Vekamaf mohou naši inženýři představit řadu technologií, které vám pomohou dosáhnout vašich požadavků na ochranu životního prostředí a na pracovišti. Můžeme vám poradit s celou řadou testů ochranných pomůcek, jako jsou rukavice a ochranné obleky - obzvláště důležité v procesu čisté výroby nebo tam, kde se zachází s potenciálně škodlivými látkami.

Společnost Vekamaf vám může pomoci využívat širokou škálu zařízení, která jsou určena k tomu, aby odtahovala částice, prach a prášky, včetně laminárních kabin, vakuových filtrů a bubnů.

Potravinářské linky, které zahrnují zařízení na pražení, pečení nebo jiné vysokoteplotní kuchyňské vybavení, mohou využívat naše snadno přizpůsobitelné a škálovatelné přídavné spalování, které jsou specificky navrženy tak, aby opakovaně spalovali toxiny, kouř a prachové částice a výrazně snížily úrovně zápachu ve srovnání s neupraveným odsáváním.

Snažíme se být pro naše klienty inspirativním partnerem ke konverzaci a neustále hledáme nové trendy a inovace. Úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Naši inženýři jsou pravidelně vyškoleni v oblasti bezpečnosti výroby potravin a technologií ochrany životního prostředí. Pomáháme výrobcům splňovat a překračovat bezpečnostní standardy na pracovišti a udržovat nejvyšší úroveň odpovědnosti a kontroly životního prostředí. Těšíme se na další informace o vašem projektu, abychom vás mohli spojit se správným odborníkem!