Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě. Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.
Číst víceJak si lidé více uvědomují zdraví, stalo se mražené ovoce a zelenina oblíbenou volbou pro zákazníky. Vysoce kvalitní mražení bez ztráty tvaru, aroma nebo výživy se tedy ukazuje jako zásadní...
Sušení mrazem neboli lyofilizace je složitý a časově náročný sušicí proces, při kterém je vyžadováno uchování kvality výrobku. Může to být jemná a drahá procedura vyžadující vysokou úroveň hygienických standardů....
Produkty zdravé výživy a potravinové doplňky mohou být velmi citlivé a musí se chránit před vnějšími vlivy, jako jsou výkyvy teploty, změny koncentrace kyslíku a vystavení světlu. Sušení pomocí mrazu...
Doba pražení je při procesu pražení stejně důležitá jako teplota. U bobů ponechaných chladnout v pražičce může prodloužení doby, po kterou jsou boby vystaveny působení tepla, způsobit jejich vysušení nebo...
Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...
Vývoj nových produktů, výroba speciálních druhů čokolád, laboratorní zkoušky, výroba čokolády přímo v obchodech, to vše vyžaduje stroj na výrobu čokolády s malou kapacitou. Přeměna kakaových bobů v tabulky jemné čokolády v...
Po rozdrcení bobů je před konšováním nutné ještě zredukovat velikost částic. Při mletí může docházet ke vzniku nadměrného tepla, kterým může být ovlivněna chuť produktu. Redukce velikosti částic v chlazeném...
K výrobě chutné čokolády je nezbytné odstranit z kakaových bobů slupky a skořápky. K dosažení maximální možné separace je třeba plné řízení parametrů. Fragmentace bobů, odstranění zbytků skořápek a třídění...
Úhledné rozdělení sušeného ovoce bez jeho poškození vyžaduje jemnou a zkušenou manipulaci. Ruční zpracování je časově náročné, využití vody je velmi neefektivní. Mechanická alternativa tak vyžaduje flexibilitu, která umožní manipulaci...
Mletí kávy na různé stupně hrubosti, od velmi jemného až po hrubé, vyžaduje skutečně precizní zpracování, které zajistí reprodukovatelnou kvalitu namletí. Vynikající namletí při každém použití Mlýnek Brunner Anliker M8...
Při sekání ořechů může docházet ke vzniku velkého objemu nevyužitého a odpadního zbytkového ořechového prachu. Kostičky z lískových oříšků, mandlí, arašídů a pistácií rychle a čistě S vysokou úrovní provozní...
Tlakem vznikajícím při mletí může docházet k poškození potravinového produktu. Stejně tak může docházet i k nežádoucímu zahřívání a ztrátě přírodních olejů. Jemné zpracování ořechů a jiných potravin bez stlačování...
Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.
Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.