Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě. Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.
Číst víceKvalita semen a zrn se začíná zhoršovat, jakmile jsou sklizeny. Proto je nezbytné co nejdříve odstranit nečistoty a špínu, aby byl zajištěn vysoce kvalitní produkt pro koncové uživatele. Aby se...
Je velmi obtížné oddělit semena s prasklinami nebo otvory od nepoškozených semen. Způsob, jak toho dosáhnout, je použít železitý prášek a vyplnit tyto nedokonalosti semen a tím je oddělit. Proto...
Procesy typu clean-in place (CIP - čištění systémů na místě) jsou nezbytnou součástí výroby potravin a nápojů, která nesmí selhat. Až příliš často však čistící postupy nejsou vyladěné pro produkt,...
Stejnoměrné pražení je při výrobě chutné čokolády zcela zásadním faktorem. Přesné řízení teploty a parametrů rotace je zcela nezbytné k zajištění dodávky správného množství tepla každému jednotlivému bobu po celou...
Doby a teploty pražení se mohou různit podle typu zpracovávaného produktu a požadovaného koncového produktu. Reprodukovatelný profil procesu pražení umožňuje přípravu konzistentního produktu. Pražení bobů, drtě a ořechů s programovatelnou...
Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...
Vývoj nových produktů, výroba speciálních druhů čokolád, laboratorní zkoušky, výroba čokolády přímo v obchodech, to vše vyžaduje stroj na výrobu čokolády s malou kapacitou. Přeměna kakaových bobů v tabulky jemné čokolády v...
Homogenní pražení kakaových bobů je při výrobě jemné čokolády naprosto zásadní. Přesné řízení teploty je nezbytné proto, aby každý jednotlivý bob získával po celou požadovanou dobu pražení potřebné množství tepla....
Pro klasifikaci jemného granulovaného materiálu jsou sitovací bubny vynikající alternativou, kde je při jemné manipulaci stále požadováno vysoké množství. To je důležité pro mnoho procesů v chemickém, farmaceutickém a potravinářském...
Oddělení částic v obtížně zpracovatelných materiálech pro procesy v potravinářském a chemickém průmyslu může být neúčinné a časově náročné. Využití vibrační technologie pro prosévání takových materiálů poskytuje výrazně lepší výkon...
Mnoho průmyslových odvětví vyžaduje efektivní sitování a oddělení řady suchých prášků jako součást jejich výrobních procesů. Pro menší operace, kde prášky přicházejí do pytlů nebo velkých pytlů, může být nejúčinnější...
Mnoho průmyslových procesů vyžaduje účinné oddělování pevných látek od směsi kalů, včetně chemického, zemědělského a potravinářského zpracování. Sita, které používají jemné sita nebo sítě, mohou být použity k účinnému odstranění...
Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.
Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.