Dopravní systémy zajišťují, že suroviny nebo jiné vstupy a konečné produkty opouštějí výrobní linku ve správný čas a v dokonalém stavu. V potravinářském průmyslu musí dopravník také reagovat na další hygienické a bezpečnostní problémy, zabránit kontaminaci a poskytovat vhodný transport v různých fázích výroby.
Inženýrské týmy společnosti Vekamaf mají zkušenosti s dopravníky v celé řadě různých výrobních procesů. Pracujeme s některými nejmodernějšími dodavateli dopravních a manipulačních zařízení, abychom zajistili, že vaše požadavky budou splněny co nejefektivněji a nejúčinněji. Ať už potřebujete dopravu prášků nebo viskózních kapalin do vaší výrobní linky, nebo velkýé paletové manipulační systémy, můžeme vám poradit o správných produktech a technologiích, které umožňují bezproblémovou integraci se stávajícími systémy.
Od potravin až po farmacii je homogenizace nezbytným krokem ve výrobním procesu, který zajišťuje jednotnost produktu zlepšením jeho fyzikálních vlastností. Pokud není homogenizován, může tekutý produkt časem degenerovat, což vede...
Zpracovaná zrna absorbují vlhkost v celé výrobní lince. Snížení tohoto obsahu vody je zásadní pro kvalitu a trvanlivost, ale dosáhnout toho u choulostivých materiálů, jako jsou ovesné vločky, může být...
Obiloviny, jako je oves a předvařená rýže, mají vysoký obsah tuku a musí být před zpracováním stabilizovány. Zahřívání obilovin inaktivuje enzymy uvnitř zrna, což umožňuje uvolnění přirozené chuti při pražení....
Jak si lidé více uvědomují zdraví, stalo se mražené ovoce a zelenina oblíbenou volbou pro zákazníky. Vysoce kvalitní mražení bez ztráty tvaru, aroma nebo výživy se tedy ukazuje jako zásadní...
Při výrobě zubní pasty patří mezi nejobtížnější a nejnáročnější aplikace míchání dispergační a směšovací prášky do kapalin za účelem vytvoření konzistentního homogenního produktu. Hlavním problémem spojeným se směšováním prášků do...
Výroba krémů nebo mastí může být buď na báze voda v oleji (v / o) nebo olej ve vodě (o / v). Po přidání do vody mohou zahušťovací, stabilizační a...
Faktory, jako je zvýšení disponibilního příjmu a spotřeba malých jídel, usnadnily rychlý růst v odvětví snacků. Chcete-li vydělat na místním trhu a porazit konkurenci, je důležité udržovat proces přirozený při...
Pokud pracujete v průmyslu zpracování arašídů, může vám přinášení lahodných odrůd pro vašeho zákazníka pomoci zvýšit prodej a uspokojit rostoucí poptávku po rozmanitosti a chuti. Nátěry arašídů zahrnují přidání různých...
Pokud zahajujete vlastní výrobu bramborových lupínků nebo rozšiřujete svou značku o smažené bramborové snacky, potřebujete kompletní a nákladově efektivní výrobní linku. Řešení, které zajišťuje minimální ztrátu suroviny a efektivní využití...
Smažené arašídy jsou velmi oblíbený snack po celém světě. Pokud chcete zahájit provoz na zpracování ořechů, který by zúročil tento trh, je klíčové zachování kvality a chuti produktu. Při smažení...
Trh se smaženými semeny ve skořápce jako snacky roste. Pokud jste malá potravinářská továrna nebo velký výrobce, je pro získání hotovosti na tomto trhu zapotřebí jednoduché a ekonomické řešení. Flexibilním...
Sušení mrazem neboli lyofilizace je složitý a časově náročný sušicí proces, při kterém je vyžadováno uchování kvality výrobku. Může to být jemná a drahá procedura vyžadující vysokou úroveň hygienických standardů....
Naši inženýři mají zkušenosti s poradenstvím ohledně všech aspektů přepravy prášku, včetně manipulace s volně loženými materiály. Díky širokému spektru ventilů, včetně uzávěrů a rotačních ventilů, vám můžeme pomoci s dopravou prášku všech složitostí.
Pro hygienickou manipulaci s práškovými a sypkými pevnými látkami pro čisté prostory nebo potraviny nabízíme řadu manuálních a automatizovaných ventilů, které jsou rychlé, snadno se čistí a udržují postupy hygienické manipulace.
K dispozici je také prémiová řada vakuových dopravníků speciálně pro prostředí s vysokou hygienou, jako je výroba potravin, stejně jako kompletní instalace projektů a podpůrné služby pro složité projekty.
Zkušenosti společnosti Vekamaf se týkají také balicích strojů, včetně manuálních, poloautomatických a plně automatických, vhodných pro všechny objemy provozu. To umožňuje rychle a hygienicky zabalené produkty pro ochranu při skladování a přepravě.