Ohřev | Stroje a zařízení | Potraviny


Mnoho výrobních procesů vyžaduje zahřátí nebo vaření surovin buď k výrobě konečného produktu, nebo pro změnu vlastností přísady připravené pro další etapu procesu výroby potravin. Ohřev lze dosáhnout použitím speciálních sporáků navržených tak, aby produkovali určitý výkon, nebo pomocí obecného vybavení pro potravinářské účely, jako jsou pánve na omáčky, kuchyňské sporáky a tlakové hrnce navržené pro zpracování velkého množství přísad.


Inženýři společnosti Vekamaf mají velké zkušenosti s průmyslovými ohřívacími zařízeními pro potravinářský průmysl. Spolupracujeme pouze s nejlepšími výrobci průmyslových sporáků a topných zařízení, abychom zajistili, že budeme vždy moci poskytovat nejnovější technologie. Úzce spolupracujeme s našimi klienty, abychom plně porozuměli potřebě ohřevu jejich výrobků. Dodáváme zařízení, které mohou bez problémů pracovat s jejich stávajícími výrobními linkami a současně snižovat náklady a zlepšovat kvalitu.

Číst více
Našli jsme 28 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Fritovací linka na extrudované snacky

Fritovací linka na extrudované snacky

Faktory, jako je zvýšení disponibilního příjmu a spotřeba malých jídel, usnadnily rychlý růst v odvětví snacků. Chcete-li vydělat na místním trhu a porazit konkurenci, je důležité udržovat proces přirozený při...

Kontinuální, automatický potahovací stroj na arašídy

Kontinuální, automatický potahovací stroj na arašídy

Pokud pracujete v průmyslu zpracování arašídů, může vám přinášení lahodných odrůd pro vašeho zákazníka pomoci zvýšit prodej a uspokojit rostoucí poptávku po rozmanitosti a chuti. Nátěry arašídů zahrnují přidání různých...

Fritovací linka na bramborové lupínky

Fritovací linka na bramborové lupínky

Pokud zahajujete vlastní výrobu bramborových lupínků nebo rozšiřujete svou značku o smažené bramborové snacky, potřebujete kompletní a nákladově efektivní výrobní linku. Řešení, které zajišťuje minimální ztrátu suroviny a efektivní využití...

Linka na smažení arašídů

Linka na smažení arašídů

Smažené arašídy jsou velmi oblíbený snack po celém světě. Pokud chcete zahájit provoz na zpracování ořechů, který by zúročil tento trh, je klíčové zachování kvality a chuti produktu. Při smažení...

Linka na smažení slunečnicových semen

Linka na smažení slunečnicových semen

Trh se smaženými semeny ve skořápce jako snacky roste. Pokud jste malá potravinářská továrna nebo velký výrobce, je pro získání hotovosti na tomto trhu zapotřebí jednoduché a ekonomické řešení. Flexibilním...

Flash pasterizátor na pivo

Flash pasterizátor na pivo

Potravinářský a nápojový průmysl se potýkají s neustálými výzvami. Kontaminace a zkřížená infekce mikroorganismy představuje při výrobě velké riziko. Díky hygienickému a energeticky úspornému pasterizačnímu systému se mohou tato rizika...

Pasterizátor pro řemeslnou výrobu piva

Pasterizátor pro řemeslnou výrobu piva

Piva z malých pivovarů nejsou produkována ve velkém, přičemž pasterizace je jedním z nejdůležitějších kroků. Je zapotřebí šetrný roztok, který zachová chuť a prodlouží dobu spotřeby výrobku a usnadní tak jeho...

Pasterizační tunel na nápoje

Pasterizační tunel na nápoje

V odvětví výroby nápojů se musí nápoje pasterizovat, aby se zničily patogeny a prodloužila se skladovatelnost nápoje při zachování jeho kvality a čerstvosti. Pro pasterizaci nápojů se požaduje jednoduché a...

Pilotní odpařovací linka pro získávání extraktů

Pilotní odpařovací linka pro získávání extraktů

Pro vývoj extrahovaných koncentrátů na bázi vody nebo alkoholu představuje malá pilotní odpařovací linka ideální řešení pro testování a vývoj produktů ve spolehlivé a snadno použitelné konfiguraci, případně pro výrobu...

Extrakční linka na přírodní ingredience

Extrakční linka na přírodní ingredience

Extrakční linka vyrobená na míru s využitím nejmodernějších technologií může zlepšit účinnost a snížit náklady při výrobě přírodních extraktů pro potravinářský a farmaceutický průmysl. Extrakční linka pro získávání esenciálních olejů,...

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Plýtváte kvůli svému současnému potahovacímu stroji penězi? Potřebovali byste snížit provozní náklady a zvýšit flexibilitu obalování, aniž by se přitom snížila kvalita? Nejnovější kombinace temperovacího a potahovacího stroje využívá pokročilý...

Kontinuální potahovač na čokoládu

Kontinuální potahovač na čokoládu

Potřebujete pro svůj nepřetržitý provoz s multiproduktovou linkou kontinuální potahovač na čokoládu? Klasické velkoobjemové potahovače bývají neohrabané a při změně receptury nebo směny zabere spoustu času, než se vymění a...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Technologie pro ohřev v potravinářské výrobě


Vekamaf může poradit o řadě specializovaných ohřívacích zařízení pro specifické výrobní procesy. Například v cukrářském průmyslu můžeme zajistit nepřetržité a šaržové sporáky/vařiče pro výrobu tvrdých bonbónů, tvrdých karamelů, žvýkaček a želé.


Pro průmyslové vaření ve velkém měřítku máme rozsáhlou řadu velkých hrnců pro výrobu přísad nebo pro gastronomii. Možnosti zahrnují naklápěcí systémy pro snadné vykládání a vestavěné chlazení pro dokonalou kontrolu kvality, stejně jako automatické systémy míchání.


Naše specializovaná řada zahrnuje také různé technologie ohřevu a vaření, včetně tlakových sporáků větších rozměrů pro krátký čas vaření se sníženými náklady na energii.