Zdobení nebo dekorace konečného stylu pomocí přísad do potravin je klíčovou součástí poskytování kvalitního konečného produktu v cukrárnách a pekárenství. Zdobící zařízení může mít širokou škálu funkcí a jsou různé způsoby jak ozdobit výrobek, než se přesune do konečného balení. Některá zařízení jsou navržena tak, aby používala přísady jako džemy, omáčky, karamely a krémy a aplikovala je na jiný produkt jako dekorativní povrch. Další zdobení zahrnuje použití přísad k vytvoření tvarů, které se pak přidávají do finálního produktu v samostatném procesu.
Mnoholeté zkušenosti společnosti Vekamaf v pekárenském a cukrářském průmyslu zajišťují, že vždy dokážeme poradit našim klientům nejdříve v zdokonalování technologických zařízení. Naši inženýři zajišťují, že důkladně pochopíme vaše výzvy spojené se zdobením výrobků a protože spolupracujeme s nejmodernějšími výrobci zařízení na světě, jsme vždy schopni přinést vám nejnovější vybavení pro zdobení s vysokou účinností a úsporou energie. Naše produkty dokáží bezproblémově pracovat s vašimi stávajícími linkami a zajistit rychlou návratnost investic.
Potravinářský a nápojový průmysl se potýkají s neustálými výzvami. Kontaminace a zkřížená infekce mikroorganismy představuje při výrobě velké riziko. Díky hygienickému a energeticky úspornému pasterizačnímu systému se mohou tato rizika...
Piva z malých pivovarů nejsou produkována ve velkém, přičemž pasterizace je jedním z nejdůležitějších kroků. Je zapotřebí šetrný roztok, který zachová chuť a prodlouží dobu spotřeby výrobku a usnadní tak jeho...
V odvětví výroby nápojů se musí nápoje pasterizovat, aby se zničily patogeny a prodloužila se skladovatelnost nápoje při zachování jeho kvality a čerstvosti. Pro pasterizaci nápojů se požaduje jednoduché a...
Pro vývoj extrahovaných koncentrátů na bázi vody nebo alkoholu představuje malá pilotní odpařovací linka ideální řešení pro testování a vývoj produktů ve spolehlivé a snadno použitelné konfiguraci, případně pro výrobu...
Extrakční linka vyrobená na míru s využitím nejmodernějších technologií může zlepšit účinnost a snížit náklady při výrobě přírodních extraktů pro potravinářský a farmaceutický průmysl. Extrakční linka pro získávání esenciálních olejů,...
Potřebujete snížit své náklady na energie a dopad na životní prostředí, ale potřebujete si zachovat špičkovou kvalitu potahování? Klasické potahovací stroje zpracovávající temperovanou čokoládovou hmotu mají obrovskou spotřebu, protože ve...
Plýtváte kvůli svému současnému potahovacímu stroji penězi? Potřebovali byste snížit provozní náklady a zvýšit flexibilitu obalování, aniž by se přitom snížila kvalita? Nejnovější kombinace temperovacího a potahovacího stroje využívá pokročilý...
Potřebujete pro svůj nepřetržitý provoz s multiproduktovou linkou kontinuální potahovač na čokoládu? Klasické velkoobjemové potahovače bývají neohrabané a při změně receptury nebo směny zabere spoustu času, než se vymění a...
Potřebujte snížit spotřebu energie kvůli jejím rostoucím cenám nebo s ohledem na ochranu životního prostředí, popř. kvůli obojímu? Nyní je k dispozici temperovací stroj na čokoládu, který vyrobí ty nejkvalitnější...
Stejnoměrné pražení je při výrobě chutné čokolády zcela zásadním faktorem. Přesné řízení teploty a parametrů rotace je zcela nezbytné k zajištění dodávky správného množství tepla každému jednotlivému bobu po celou...
Doby a teploty pražení se mohou různit podle typu zpracovávaného produktu a požadovaného koncového produktu. Reprodukovatelný profil procesu pražení umožňuje přípravu konzistentního produktu. Pražení bobů, drtě a ořechů s programovatelnou...
Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...
Poskytujeme nejnovější technologii schopnou vysokorychlostní a vysoce přesné dekorace pomocí složitějších hmot, jako jsou džemy, karamely, čokoláda a další hmoty na bázi tuku. Zařízení mohou pracovat, tak aby dávkovali přímo do konečného produktu nebo samostatně, aby byly kombinovány v pozdějším procesu.
Pro pokročilejší dekorativní práci nabízí společnost Vekamaf řadu formovacích strojů. Se schopností vytvářet složité tvary a konstrukce a rychlé přechody jsou tyto stroje ideální pro šaržovou výrobu nebo pro víceúčelové procesy.
Přímý multi-tryskový čokoládový dekorátor umožňuje rychlé dekorování ve stylu zig-zag, smyčky a dalších šablon přímo na předem potažené výrobky, které umožňují maximální průchodnost. Jsme také schopni poradit o řadě pomocných zařízení, jako jsou dávkovače a extrudery.