Šaržový | Stroje a zařízení | Potraviny

Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě.  Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.

Číst více
Našli jsme 12 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Vývoj nových produktů, výroba speciálních druhů čokolád, laboratorní zkoušky, výroba čokolády přímo v obchodech, to vše vyžaduje stroj na výrobu čokolády s malou kapacitou. Přeměna kakaových bobů v tabulky jemné čokolády v...

Stroj na rafinaci čokolády s chlazením

Stroj na rafinaci čokolády s chlazením

Po rozdrcení bobů je před konšováním nutné ještě zredukovat velikost částic. Při mletí může docházet ke vzniku nadměrného tepla, kterým může být ovlivněna chuť produktu. Redukce velikosti částic v chlazeném...

Mixér se středním smykem

Mixér se středním smykem

Míchací stroje se středním smykem se používají pro postupy, kde příliš vysoké smykové zatížení vede k deformaci produktu a příliš malý smyk naopak k nedostatečnému promíchání. Umožňuje šetrné i středně intenzivní míchání...

Laboratorní vysokosmykový mixér

Laboratorní vysokosmykový mixér

Tento laboratorní mixér s vysokým smykovým působením je možné využít pro simulaci různých postupů od pomalého předmíchávání až po vysokorychlostní potahování, aglomeraci a disperzi. Pro experimenty se soudržnými práškovými materiály v laboratorním...

Kuželový šnekový mixér

Kuželový šnekový mixér

Pokud chcete míchat nesoudržné, volně proudící prášky a pasty, které vyžadují dokonale přesné a zároveň šetrné zpracování, představuje kuželový vřetenový mísič ověřené řešení. Šetrné a zároveň důkladné mísení Kuželový šnekový...

Vysokosmykový mixér

Vysokosmykový mixér

Pokud potřebujete mísit soudržné prášky s kapalinami nebo roztavenými pojivy na homogenní konečný produkt, můžete využít vysokosmykový mísič. Vysokorychlostní intenzivní lopatkový mísič a aglomerátor Cyclomix ® od firmy Hosokawa je víceúčelový...

Mísič a válcovací stroj na čokoládové náhražky

Mísič a válcovací stroj na čokoládové náhražky

Tento systém je určen pro snadné mísení a rafinování maloobjemových dávek kakaové hmoty, prášku, cukru a lecitinu. Maloobjemová dávková výroba čokoládových náhražek Stroj Wiecon Mixer-Refiner od Duyvis Wiener představuje kompletní...

Mísič a hnětač pro receptury s cukerným základem

Mísič a hnětač pro receptury s cukerným základem

Při výrobě čokoládových hmot s cukerným základem je pro výběr vhodného zařízení rozhodující jemnost používaného cukru. Mísiče optimalizované pro čokoládové pasty Mísiče DMS a hnětače DMK od firmy Royal Duyvis Wiener...

Stůl s vertikálním laminárním prouděním

Stůl s vertikálním laminárním prouděním

Vertikální laminární proudění vzduchu filtrovaného filtrem HEPA (down-flow) brání přístupu vzduchu z okolního prostředí a vytváří tak pracovní prostor s ochranou vzorků, splňující požadavky normy ISO 14644-1 (Třída 5). Ochrana...

Komptaktní stůl s horizontálním laminárním prouděním

Komptaktní stůl s horizontálním laminárním prouděním

Horizontální laminární proudění vzduchu filtrovaného filtrem HEPA (cross-flow) vytváří optimální pracovní prostor, splňující požadavky normy ISO 14644-1 (Třída 5). Kompaktní box nabízející snadno přístupný manipulační prostor pro biologicky bezpečné materiály...

Stůl s horizontálním laminárním prouděním

Stůl s horizontálním laminárním prouděním

Horizontální laminární proudění vzduchu filtrovaného filtrem HEPA (cross-flow) brání přístupu vzduchu z okolního prostředí a vytváří tak pracovní prostor s ochranou vzorků, splňující požadavky normy ISO 14644-1 (Třída 5). Vhodné...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.

Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.