Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě. Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.
Číst vícePlýtváte kvůli svému současnému potahovacímu stroji penězi? Potřebovali byste snížit provozní náklady a zvýšit flexibilitu obalování, aniž by se přitom snížila kvalita? Nejnovější kombinace temperovacího a potahovacího stroje využívá pokročilý...
Potřebujete pro svůj nepřetržitý provoz s multiproduktovou linkou kontinuální potahovač na čokoládu? Klasické velkoobjemové potahovače bývají neohrabané a při změně receptury nebo směny zabere spoustu času, než se vymění a...
Potřebujte snížit spotřebu energie kvůli jejím rostoucím cenám nebo s ohledem na ochranu životního prostředí, popř. kvůli obojímu? Nyní je k dispozici temperovací stroj na čokoládu, který vyrobí ty nejkvalitnější...
Kakaové máslo po vylisování nikdy není zcela bez obsahu pevných látek. Zpracování kakaového másla proto musí zahrnovat filtraci a temperování, a až poté může být vytemperované kakaové máslo plněno a...
Vysoce výkonný a snadno ovladatelný automatický stroj na temperování čokolády pro skutečně mistrnou kvalitu. Čokoláda je velmi pomalu zahřívána a poté stejně pomalu ochlazována, díky čemuž získá hedvábně jemnou konzistenci....
Vhodný zejména pro plnění potahovacích strojů, zásobníků a systémů na zdobení. Maloobjemové profesionálně řízené temperování HTF od Hacos jsou průmyslové temperovací stroje pro malovýrobu. V nabídce jsou modely o kapacitě...
Stroj pro kontinuální temperaci čokolády pro středněobjemové výroby. Nízkonákladová temperace pro kontinuální středněobjemové výroby Stroj HST-150 společnosti Hacos je automatické zařízení pro kontinuální temperaci čokolády, s nízkými náklady. Stroj je...
Příprava čokoládových směsí, aplikovaných na Váš produkt ve formě polevy. Atraktivitu svého výrobku můžete zvýšit aplikací polevy z čokolády připravené řízenou krystalizací. Představujeme vysokokapacitní stroj pro temperaci čokolády. Vysokokapacitní stroj...
Zlepšení vzhledu polev aplikovaných na Váš produkt řízením procesu krystalizace směsi. Vystavením směsí zadanému teplotním cyklu, zajišťujícímu řízené formování krystalů, můžeme dosáhnout vyšší kvality polevy. Představujeme tepelný výměník, určený pro...
Vedoucí výroby v potravinářském a farmaceutickém průmyslu potřebují výrobní zařízení se snadným přístupem pro čištění všech součástí, plně vyhovující všem současným hygienickým normám výroby, s mechanismem posunu filtračních desek udržujícím...
Separace tuhých látek z řídkých suspenzí je běžným průmyslovým procesem ve všech odvětvích, těžebním průmyslem počínaje a farmaceutickým konče. Ve všech odvětvích lze s výhodou využít vakuové pásové filtry, a...
Výrobci ve všech výrobních odvětvích potřebují mít jistotu, že filtrační procesy používané při výrobě jsou účinné a spolehlivé. Počínaje těžebním a konče farmaceutickým průmyslem, ve všech případech je využití vakuového...
Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.
Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.